Как да видите състоянието на WhatsApp, без да бъдете забелязани

Съдържание:

Как да видите състоянието на WhatsApp, без да бъдете забелязани
Как да видите състоянието на WhatsApp, без да бъдете забелязани
Anonim

Статусите WhatsApp са тук, за да останат и трябва да знаете, че въпреки че е възможно да ги изтриете за известно време, е вероятно един ден да бъдете принудени да използвайте ги, но… какво можете да направите с тези състояния?

Много хора ще знаят, че когато видите статус, другият потребител ще разбере за него, но за разлика от Instagram, в WhatsApp, възможно е да видите статуси на WhatsApp, без нашите контакти да разберат Знаете ли как да го направите? Искаме да се грижите максимално за поверителността си и затова ще ви обясним как да видите статус на WhatsApp, без другият контакт да разбере и няма да се налага да мамите по никакъв начин.

Вижте статусите на WhatsApp, без да ви виждат
Вижте статусите на WhatsApp, без да ви виждат

Как да видите състоянието на WhatsApp, без да оставяте следа?

Първо трябва да знаете, че е възможно да скриете състоянието си от други контакти в WhatsApp и е много лесно, не е нужно да показваме състоянието си на всички наши контакти, но не не трябва да караме контактите на WhatsApp да разберат, че разглеждаме техния статус

За да избегнете да бъдете забелязани да гледате статусите на другите, просто трябва да промените малки настройки за поверителност на WhatsApp, следвайте тези стъпки:

  • Въведете WhatsApp.
  • Щракнете върху бутона Меню (горе вдясно) и отидете на Настройки.
  • Въведете Акаунт.
  • Опция Поверителност.
  • Сега потърсете, в края на всичко, Прочетете потвърждения какво би било известната синя двойна проверка и я деактивирайте.

Ако изключим двойните проверки или разписките за четене, ще направим така, че хората да не знаят, когато гледаме състоянието им, но има нещо, което трябва да знаете:

„Ако изключите разписките за прочетени съобщения, няма да можете да виждате разписките за прочетени съобщения на други хора“. Същото важи и за държавите. Както можете да видите на изображението, ние няма да знаем кой гледа нашия статус и дори ако поставим отметка на опцията отново, няма да я видим, освен ако не го направим, когато тази опция е отметната

Смятаме, че това е добър вариант да не се тревожим за това кой вижда или не вижда нашия статус, в случай че искате да контролирате кой го вижда, най-добре е да сте избирателни с хора, които ще видят държавата ни. Надяваме се, че сме ви помогнали, WhatsApp е помислил за нашата поверителност веднъж в живота…

Популярна тема