Samsung Galaxy S8: Винаги включен, бутони на екрана и по-малко извивки

Съдържание:

Samsung Galaxy S8: Винаги включен, бутони на екрана и по-малко извивки
Samsung Galaxy S8: Винаги включен, бутони на екрана и по-малко извивки
Anonim

Въпреки че Samsung предполага, че Samsung Galaxy S8 няма да бъде показан или представен на MWC 2017, изглежда, че ще се случи точно обратното. течовете за Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 + стават все по-шумни и всъщност изглежда, че скоро ще излезе на пазара.

За тези, които не знаят много за този терминал, трябва да знаете, че Samsung планира да го представи през март и да го пусне през април въпреки че течовете са толкова силни, че със сигурност ще бъде представен на MWC някакъв бум, за да засенчи събитията на други марки като това на верния му конкурент LG, марка, която се справя наистина добре, но не успява да изяде парче от тортата няколко месеца.

Филтриране Galaxy S8 Винаги на дисплея
Филтриране Galaxy S8 Винаги на дисплея

Какво още знаем за Samsung Galaxy S8 с последните изтичания?

В последните изтичания в Twitter се говори за неща, които повече или по-малко можем да интуитираме от доста време, въпреки че досега няма нито едно непроменено изображение на бъдещия мобилен телефон на Samsung, те всички имат протектори или неща, които ни позволяват да видим устройството добре.

Видяхме, че Galaxy S8 сочи в много ясна посока: Дълъг екран, с пропорция, подобна на тази, която LG ще използва в своя LG G6, заоблени ръбове, голяма площ на екрана с почти никакви граници от горната и долната страна и бутони, интегрирани в екрана.

TouchWiz е преработен за безпроблемна интеграция

Хубавото на Samsung Galaxy S8, или поне както изглежда на тази снимка, е, че Samsung създаде свои собствени екранни бутони за Samsung Galaxy S8. Бутоните са преработени и не са типичната черна лента за други марки, въпреки че Samsung също е една от малкото марки, които поставят бутона за връщане назад от дясната страна, вместо да го поставят отдясно лява страна.

От друга страна, не привлича много внимание извивката на екрана, която изглежда става все по-малка и по-малка, вероятно тази снимка изпуска това, което би било окончателната версия на един от двата модела, но кривата изглежда, че няма да е толкова остра и този път и това има много смисъл, тъй като не ни хареса твърде много.

На снимката можете също да видите, че в горната част на терминала има повече камери, отколкото дупки, камера може би за селфита, друга камера за четеца на ириса, сензори за светлина и т.н. И да, ще има People Edge като в Galaxy S7 или поне така изглежда. Също така функцията Always On е изтекла и ще продължи да присъства дори ако не много хора я използват. Не забравяйте, че това са слухове, но те са съвсем "истински".

Популярна тема