Къде да купя най-евтиния Google Pixel в Испания?

Съдържание:

Къде да купя най-евтиния Google Pixel в Испания?
Къде да купя най-евтиния Google Pixel в Испания?
Anonim

Искате ли да знаете къде да купите най-евтиния Google Pixel в Испания? Видяхме го в Ebay на много добра цена, в случай че планирате да добавите един от най-добрите смартфони на годината в количката си. Пред нас е Google Pixel, който е безценен.

Ако искате да купите Pixel и да дадете шанс на този терминал на Google, той може да бъде ваш за 687 евро чрез Ebay. Цената е страхотна, като се има предвид, че не е излизал тук и че е чисто нов, вие го пускате. Можете да се убедите сами в следната снимка:

къде да купя евтин пиксел Испания
къде да купя евтин пиксел Испания

Къде да купя най-евтиния Google Pixel в Испания?

Ако искате да купите Pixel на най-добрата цена, не можете да пропуснете тази оферта от Ebay. Това е малкият модел, обикновеният Pixel, който има 5-инчов екран.

И както знаете, това е смартфон от най-висок клас, който е безценен и който дори Google не се осмели да пусне в Google Store. Поради това е доста лукс, че вече можем да го купим от Ebay, напълно нов и с всички гаранции.

Можете да имате терминал с 32 GB памет и Nougat, за да можете да се насладите на най-новата версия на Android и да видите всичко ново, което предлага. Това е страхотна цена, като се има предвид, че е от висок клас. И няма да намерите по-евтино и по-ново да купувате от Испания.

Купете Pixel Pixel от Ebay

Ако сте искали да купите Google Pixel от първия момент, в който сте го видели, възползвайте се от тази оферта сега, за да го купите на най-добрата цена. Ще ви струва 687 евро Просто трябва да кликнете върху следния бутон, за да отидете в магазина на Ebay и да го купите онлайн, след няколко дни ще го имате у дома и ще имат изключителен мобилен телефон (който едва ли някой има).

Виждали ли сте други онлайн магазини за купуване на най-евтиния Google Pixel в Испания?

Популярна тема