Galaxy J5 и J7 ще се актуализират до Android Nougat

Съдържание:

Galaxy J5 и J7 ще се актуализират до Android Nougat
Galaxy J5 и J7 ще се актуализират до Android Nougat
Anonim

Добра новина за собствениците на такива интересни терминали като Galaxy J5 и J7, защото научихме, че тези смартфони ще се актуализират до Nougat Преди седмица, когато датите за актуализация на Android 7.0 бяха публикувани в Турция, беше потвърдено, че два терминала на Samsung, които ще имат най-новия Android, са нито повече, нито по-малко от J5 и J7.

Това последно изображение дава допълнителни подробности за Nougat датата на пускане на Galaxy J5 и J7. И това е добра новина, защото изобщо не го очаквахме. Тъй като някои от тези терминали са стари, те не са само от миналата година.

galaxy j5 j7 нуга
galaxy j5 j7 нуга

Galaxy J5 и J7 се актуализират до Nougat, получете всички подробности

В този списък, който е публикуван и който можете да видите на предишното изображение, са посочени точните дни, в които OTA ще бъде пуснат, тъй като Galaxy S7 и S7 Edge са единствените телефони Samsung, които направиха скок към Nougat. Точно сега, разбира се.

Знаем, че следващият ще бъде S6 и Edge, които ще се актуализират в края на този месец февруари. А по-късно, през март, ще достигне до други терминали на фирмата като Note 5 и S6 Edge +. Докато през април и май, Galaxy A от 2016 г. и след това Galaxy A от предходната година.

Кога ще се актуализират Galaxy J 2016 и J 2015?

Първият ще бъде между август и октомври Семейството на 2017 между юли и октомври Ясно е, че оставяме много в края на годината, но това е добра новина, защото това са терминали, които изобщо не са лоши и които ще видят своята доза Nougat тази година, ако няма промени в последния момент, дори след няколко месеца.

Остава само да се види дали тези данни отговарят на всички държави, защото може да се случи по-късно да достигнат до други държави. Определено ще го видим!!

Имате ли един от тези мобилни телефони? Радвате ли се, че ще актуализирате толкова скоро, или очаквахте повече?

Популярна тема