Как да изтриете приложение от Android Wear 2.0

Съдържание:

Как да изтриете приложение от Android Wear 2.0
Как да изтриете приложение от Android Wear 2.0
Anonim

Ако имате смарт часовник, който се актуализира до най-новата версия, това ви интересува, защото ще ви кажем как да изтриете приложение от Android Wear 2.0 Независимо дали имате направили сте скок или не, със сигурност знаете, че една от основните характеристики е, че е по-независим и ви позволява да инсталирате приложенията. В тази друга статия вече ви казахме как да промените клавиатурата в Android Wear 2.0, но сега ще видим как да изтриете приложенията.

Ако имате Android Wear 2.0, не пропускайте този урок, защото ще ви бъде полезен за изтриване на приложения от смарт часовника Тъй като с тази последна версия, както ви казахме, много често е да можете да инсталирате и изтривате приложенията, които искате за вашия часовник, но е важно да знаете как да ги изтриете, за да не натрупвате тези, които не искате.

премахнете приложението android wear 2 0
премахнете приложението android wear 2 0

Как да изтриете приложение от Android Wear 2.0

Много пъти може да бъде полезно да изтриете приложения на смарт часовници. И ако имате най-новата версия и сте малко изгубени, ние ще ви дадем ключовете, за да не пропуснете нищо, за което ви казваме.

Ако искате да знаете как да изтривате приложения от Android Wear 2.0, трябва да следвате стъпките по-долу, защото след малко по-малко от 1 минута ще сте изтрили приложенията, които сте искаш, лесно и бързо:

  • Плъзнете надолу, за да отидете в Настройки.
  • Въведете приложения.
  • Отидете до приложението, което искате да премахнете
  • Докоснете „деинсталиране“.
  • Потвърдете, че искате да деинсталирате приложението (оранжева отметка), както виждате на предишното изображение, за да го потвърдите (в случай че сте го натиснали по погрешка и по невнимание).

Това са единствените стъпки, които трябва да следвате, за да изтриете приложенията от смарт часовника. Досега можехте да ги изтриете директно от мобилния си телефон и автоматично вече нямаше да се показват на часовника ви. Така че след няколко стъпки ще сте изтрили приложенията, които искате.

Надяваме се, че сме ви помогнали да научите как да премахнете успешно приложение от Android Wear 2.0, ако имате въпроси, можете да използвате коментарите.

Вече тествате Android Wear 2.0? Какво мислите за това, което виждате?

Популярна тема