Pokémon Go отново е номер едно в App Store

Съдържание:

Pokémon Go отново е номер едно в App Store
Pokémon Go отново е номер едно в App Store
Anonim

Знаехме, че успехът на Pokémon Go отново ще придобие сила веднага щом Niantic представи 80-те нови Pokémon и истината е, че го направи. Измина седмица, откакто Niantic пусна 80 нови покемона в играта, които всеки може да хване и които върнаха живота на играта, който имаше тогава.

В допълнение към 80-те нови покемона, играта също така добави някои малки промени в баланса на играта, предлага по-усъвършенствана и по-опростена система за улавяне и леко подобри изживяването за трениращите. Тази актуализация, както се очакваше, издигна играта отново до Върх в App Store и Google Play

Pokémon Go 0.57.2
Pokémon Go 0.57.2

Pokémon Go се завръща на върха на мобилните игри

Тази последна актуализация на играта беше причината, която успя да постави Pokémon Go като първата игра в iOS App Store и третата игра в Google Play (след Game of Военен и мобилен удар).

Добра новина е, че хората играят отново и тенденцията надяваме се, че ще накара Niantic да реагира да пусне повече и по-бързи актуализации, въпреки че не можем да си представим работата, която трябва да да стоите зад заглавие като това, което трябва да работи глобално и което трябва да използва всички места по света. Понякога оказваме натиск върху разработчиците и съм сигурен, че в много случаи те работят усилено, за да ни дадат възможно най-много, колкото могат.

Първи в App Store и трети в Google Play през февруари 2017 г.

Хубавото е, че хората играят отново, въпреки че не знаем колко дълго ще продължи това. Може би след като 80-те нови покемона бъдат уловени, хората отново ще напуснат играта? Вероятно, ако Niantic не добави още неща.

Niantic трябва да добави нова система за търговия през следващите месеци, повече промоции и нова бойна система, която позволява на двама обучители да се състезават с покемоните, които са заловили от цялата планетано какъв е смисълът да се залавят всички покемони, ако те не могат да се използват за нищо. Това ще бъде голямо усилие за компанията, но ако искате Pokémon Go в дългосрочен план, е необходимо…

Популярна тема