Как да изтриете статуси в WhatsApp

Съдържание:

Как да изтриете статуси в WhatsApp
Как да изтриете статуси в WhatsApp
Anonim

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Ако търсите как да изтриете нови статуси в WhatsApp, които са като Instagram Stories, просто щракнете тук.

Ако използвате WhatsApp постоянно, ще сте променили статуса много пъти и със сигурност, ако отидете да видите статусите, ще имате много, които вероятно не ви е интересно да показвате. Но има начин или два да изтриете статусите на WhatsApp, за да не ни изненадате, така че в този урок ще видим как да изтриете статусите на WhatsApp много лесно

Изтриване на статуси в WhatsApp

Ако имате много статуси в WhatsApp и искате да ги изтриете сега, ние можем, защото имаме два начина да го направим:

Изтриване на всички

Изтриване на състояние по състояние

За да изтрием състоянията, трябва да намерим в менюто WhatsApp > Status:

премахнете-статус на WhatsApp
премахнете-статус на WhatsApp

Ако погледнем предишното изображение, виждаме, че на първата екранна снимка имаме много статуси (и сред тях статусите по подразбиране в WhatsApp). Е, ако отидем в менюто WhatsApp > Изтриване на всички, автоматично всички състояния ще бъдат изтрити, така че никой няма да се появи в долната част, както виждаме в последната екранна снимка.

Ясно е, че ако елиминираме всички състояния, няма да има връщане назад, но ако не искаме да сме толкова радикални, винаги имаме опцията да елиминираме състоянията едно по едно, по този начин можем да заредим тези, които сме поставили сами и да оставим статусите по подразбиране на WhatsApp, които могат да бъдат полезни в определени случаи, за да поставим бърз статус.

Как да изтрия статуси един по един? Продължителното натискане на статус няма да изведе опцията „Изтриване на статус“, ако го направим, това състояние ще бъде премахнато от списъка. Това е ефективен начин да изтрием само онези, които ни интересуват, вместо всички, и след това да съжаляваме.

Съмнения?

Не се колебайте да ни пишете, ако имате проблеми с тези опции, но истината е, че много потребители са се свързали с нас, за да го направят. Тъй като WhatsApp не е много интуитивен за потребител без много познания, и тази опция е в Статус, но не винаги е лесна за разглеждане.

Сега знаем как изтриваме състоянията на WhatsApp наведнъж или един по един, така че ако имате въпроси, не се колебайте да ни оставите коментар и ние ще ще се радвам да ви помогна. Какво мислите за урока? Научихте ли как да изтривате статуси в WhatsApp?

Популярна тема