Изтеглете KingRoot 5.0.4 APK за най-новата версия на Android

Съдържание:

Изтеглете KingRoot 5.0.4 APK за най-новата версия на Android
Изтеглете KingRoot 5.0.4 APK за най-новата версия на Android
Anonim

Искате ли да изтеглите KingRoot 5.0.4 APK за Android? Добри новини, защото APK на приложението вече е наличен за изтегляне. Това е лесно за използване приложение, което ви позволява да руутвате телефони с едно щракване. Както знаете, работи за голяма част от устройствата, но винаги препоръчваме да имате известни познания, преди да го направите, без значение колко просто може да е.

Но сега той е актуализиран до нова версия, на която можете да се насладите сега, просто като изтеглите най-новия наличен APK. Ако искате да знаете какво е новото в KingRoot 5.0.4 APK, не го пропускайте, защото ще ви покажем по-долу и ще ви оставим връзката за изтегляне към APK Mirror на край на поста.

Android Root
Android Root

Изтеглете KingRoot 5.0.4 APK за Android Последна версия

Какви промени открихме в KingRoot 5.0.4 APK? Промените са много малко, както ще видите в следващия списък, но винаги е важно приложенията да се актуализират, така че да работят правилно. Това са промените:

  • Поправки на грешки.
  • Подобрения в производителността.

В общи линии това намираме в най-новата версия на това приложение, така че можем да кажем „няма нищо ново“. Въпреки че е ясно, че промените отиват по-долу. Новото е свързано с решаването и коригирането на проблеми. Освен това тествахме този най-нов APK и той е страхотен.

Можете да инсталирате само APK

Както знаете, няма друг начин да инсталирате KingRoot, освен като вземете APK, който ви оставяме в края на статията, защото той не съществува в Google Play Store, тъй като това би нарушило правилата на магазина. Просто трябва да го изтеглите и инсталирате ръчно.

Тази актуализация е 18,38 MB. Виждате, че тежи много малко, но можете да го инсталирате сега, за да го изпробвате и да видите дали работи на вашето устройство. Тествахме и KingRoot 5.0.4 работи на смартфони с Android 2.3 до 5.0 Lollipop (без проблем).

Ако искате да получите най-новата версия и изтеглете KingRoot 5.0.4 APK за Android, ето APK, изцяло ваш:

Опитахте ли вече? Това приложение проработи ли ви за руутване на вашия терминал?

Популярна тема