Активирайте състоянията на WhatsApp на Android

Съдържание:

Активирайте състоянията на WhatsApp на Android
Активирайте състоянията на WhatsApp на Android
Anonim

След като слуховете бяха потвърдени с активирането на WhatsApp States с root права, те пристигнаха, те са официални и са тук. Да, статусите WhatsApp вече са официални за всички и WhatsApp ги направи официални чрез своя блог.

Статусите в WhatsApp не бяха трудни за получаване, след като бяха изтекли преди няколко месеца, те най-накрая са достъпни за всички потребители, въпреки че може още да не сте ги активирали. Не се отчайвайте, WhatsApp активира тази функция за всички потребители по света както на Android, така и на iOS.

статус whatsapp android
статус whatsapp android

Как работят новите статуси на WhatsApp и за какво са?

Това приложение, за тези, които не знаят, започна преди 8 години като приложение за състояние и накрая, почти неволно, се превърна в използван клиент за съобщения в целия свят.

Статусите в WhatsApp са клонинг на новите Facebook Stories и вече установените Instagram Stories, всички част от Макиавелисткия план на Марк Зукърбърг да унищожи една от компаниите с най-голям потенциал след Facebook, компания, наречена Snapchat, която е все по-близо до затварянето на лентата.

Статуси на WhatsApp, еволюция на текущите

Статусите в WhatsApp са еволюция на старите статуси, въпреки че копират известните истории на Snapchat. Във всеки статус можете, вместо да поставите проста фраза, да закачите изображение със съдържание, което ще бъде онлайн за 24 часа.

Всички ваши контакти могат да виждат вашите статуси, въпреки че имате опцията да изберете и зададете кои контакти ще могат и кои не. В настройките за поверителност на WhatsApp можете да го конфигурирате.

Можете дори да изпратите статус на конкретен човек, като запазите известна поверителност и се уверите, че не всеки го вижда. Можете да вмъквате изображения, емотикони, текстове и други елементи Възможно е дори да споделяте видеоклипове, но като знаете, че състоянието продължава само 24 часа.

Ако искате, можете дори да скриете състоянието на някои контакти, просто трябва да отидете до контакта в раздела Състояние и като щракнете върху хронологията на конкретен контакт, ще видите опцията Без звук и статусите на този човек вече няма да се виждат от вас. Ако искате отново да получите едно от тях, отидете на Заглушени статуси и активирайте отново абонамента.

Историите в WhatsApp са състояния
Историите в WhatsApp са състояния

Как да публикувам статус в WhatsApp?

За да публикувате нов статус, ако новият раздел за състоянието вече се показва, просто докоснете иконата + и направете нова снимка, видеоклип или импортирайте нещо от галерията. След като направите това, можете да персонализирате състоянието.

Как да активирам статуси в WhatsApp?

Със сигурност сте стигнали до тази статия, търсейки майсторския трик за активиране на щатите. Нека хвърлим малко светлина по този въпрос. Въоръжете се с търпение, веднага щом можем, ако има някакъв трик ще ви кажем, но засега единственото, което можете да направите, е да изчакате да се активират през сървъра или да ги активирате с root, но не е препоръчително.

Статусите на WhatsApp са официални, WhatsApp ги е публикувал в официалния си блог, но това не означава, че внезапно са достъпни за всички потребители на платформата. Тези държави се пускат заедно с осмата годишнина на платформата и отсега нататък достигат до всички потребители, така че може да отнеме 2 или 3 дни, за да достигнете до телефона си, просто трябва да се уверите, че имате най-новия Версия на WhatsApp и изчакайте активиране чрез сървър

Популярна тема