Купете очила Snapchat

Съдържание:

Купете очила Snapchat
Купете очила Snapchat
Anonim

Със сигурност сте чували за очилата Snapchat, е, точно сега те са в един от най-добрите си моменти, тъй като имат нужда от тласък, и още повече сега, когато Facebook копира всичко добре, че имат.

Ясно е, че Snap пусна високотехнологични очила и компанията вече позволява те да бъдат закупени онлайн. Това е страхотната новина, че ви имаме, защото ще можете да ги купите сега!! Дизайнът е много оригинален и няма отпадъци.

купете очила snapchat
купете очила snapchat

Купете очила Snapchat

Ако отидете на тази връзка, spectacles.com, ще видите, че можете да добавите очилата Spectacles by Snap в количката. Влезте в мрежата веднага, ако искате да знаете всичко и да ги купите, въпреки че в цялата тази статия ще ви кажем какво можете да правите с очилата Snap и тяхната цена.

Тези очила са страхотни, защото идват с камера и запис на 10-секундни клипове Плюс безжично ги добавя към приложението Snapchat Те са идеални за вас да откриете тази концепция за смарт очила, която ще ви позволи да видите всичко и да запишете всичко, след което да го изпратите до модерното приложение Snapchat.

Умни и модерни очила за 120 евро

цената е $129,99 Не е скъпо, като се има предвид, че са очила, а те винаги са скъпи. Но тези са по-добри, защото са умни очила, с които ще бъдете модерни и ще бъдете център на вниманието, освен това дизайнът е безценен.

Можете да ги купите в черно, коралово и синьо-зелено и се доставят със защитен калъф.

Ако ги поръчате сега, все пак ще отнеме 2-4 седмици, за да пристигнат. Нормално е, защото за първи път могат да бъдат закупени и може да има проблеми със складовите наличности, но без съмнение е страхотна новина.

Това е новина, която е безценна, защото е начин да навлезете и на пазара на хардуер с това странно движение.

Какво мислите за новия Snap? Бихте ли купили тези очила или ги намирате за екстравагантни или безполезни?

Популярна тема