Кратки видеоклипове скоро в Tinder

Съдържание:

Кратки видеоклипове скоро в Tinder
Кратки видеоклипове скоро в Tinder
Anonim

Tinder е едно от най-популярните приложения за запознанства на пазара. Сега Tinder трябва да продължи да се подобрява, ако не иска да остарее от други алтернативи и изглежда, че следващата промяна на платформата е доста ясна.

Tinder купи стартъпа Wheel, компания, която създаде платформа за кратки видеоклипове в стил Snapchat, която не се наложи. Очевидно е, че ако самият Snapchat губи потребители заради Instagram Stories и последните Facebook Stories, е трудно да се откроите, като направите същото.

Съвети за избягване на измами с Tinder
Съвети за избягване на измами с Tinder

Tinder ще добави екипа на Wheel към разработката на своето приложение

Не изглежда, че идеята на Tinder е да популяризира Wheel като приложение, а по-скоро асоцииране на екипа на Wheel с разработването на тяхното приложение и благоприятства обмена на информация между потребители.

След като други компании разбраха за успеха на Tinder, те добавиха към своите платформи метод, подобен на този на това приложение за флирт и това означава, че Tinder вече не е толкова оригинален, колкото мнозина вярваха, въпреки че е един от първи, който се открои с любопитния си начин на взаимодействие

Приложенията за запознанства не са лоши, нека забравим този манталитет

Приложенията за флирт не са нещо сенчесто или лошо, Tinder дори позволява срещи между групи от хора и това насърчава „истинското“използване на тези приложения, това за среща с хора независимо от окончателната връзка, след като бъде пренесена в реалността.

И докато последното е оптимално превеждането на връзка, която живее от снимка, в реалност е трудно, но ако другият човек може да ви изпрати кратко видео дори и да прави моно, хората са по-склонни да се доверят много повече на приложението и на човека от другата страна на чата. Не мислите ли, че това има много смисъл? Много е лесно да изтече своя снимка, но фалшифицирането на видеоклипове вече е много по-сложно и не е нещо, което всеки знае как да направи.

Ако използвате Tinder и мислите, че сте склонни към изневяра, ето няколко съвета как да избегнете разстройването.

Популярна тема