Приложение, което показва батерията на Bluetooth свързани устройства

Приложение, което показва батерията на Bluetooth свързани устройства
Приложение, което показва батерията на Bluetooth свързани устройства
Anonim

Днес ще ви поговорим за едно наистина полезно приложение, особено ако сте от тези, които имат много Bluetooth устройства, свързани към телефона: селфи стик, смарт часовник, смарт лента или всяка друга джаджа. Затова ще ви кажем как можете да изтеглите BatON, приложение, което ви казва нивото на батерията на устройства, свързани с Bluetooth

Интерфейсът на това приложение BatON можете да го видите на следното изображение и е безценен. Можете да видите всички свързани устройства и нивото на батерията вдясно. Например виждаме как някои каски имат 90% заряд.

приложението казва батерии bluetooth устройства палка
приложението казва батерии bluetooth устройства палка

BatON, приложение, което ви казва нивото на заряд на устройствата, свързани чрез Bluetooth

Важно е да знаете, че не работи с всички устройства. Както можете да видите в предишното изображение, то показва информацията само за няколко. Той ще работи само с Bluetooth устройства, които работят с телефона, като приемане или отхвърляне на повиквания. Слушалките и смарт часовниците ще работят добре, те ще показват нива на батерията както в менюто, така и в известията

Веднага щом заредите приложението и приемете разрешения, ще можете да видите списъка на всичките си свързани устройства BatON ще ви покаже информация за нивото на зареждане на вашия свързани устройства, така че е много полезно, защото това е информация, която обикновено се показва от приложението на притурката или притурката, а сега ще имате цялата тази информация заедно в едно и също приложение.

Изтеглете безплатно BatON за вашия мобилен телефон с Android

Ако искате да изтеглите BatON безплатно за Android, направете го сега от Play Store. Това приложение има оценка 4 и е доста функционално, особено ако използвате много Bluetooth устройства и искате да сте наясно с всичко, което се случва в едно и също приложение, винаги да знаете нивото на батерията му.

Така че, ако търсите приложение, което ви казва нивото на батерията на устройствата, свързани с Bluetooth, BatON е решението:

Какво мислите за приложението? Полезно ли е за вас? Той е луксозен, защото също е 100% безплатна версия и без реклами. Какво повече можем да искаме!!

Популярна тема