Hater, приложение за запознанства за Android, което ви намира за това, което мразите

Съдържание:

Hater, приложение за запознанства за Android, което ви намира за това, което мразите
Hater, приложение за запознанства за Android, което ви намира за това, което мразите
Anonim

Ако си мислите, че сте пробвали и сте открили всички приложения за запознанства за Android, днес искам да поговорим с вас за Hater, приложението за запознанства за Android, което ви намира по това, което мразите най-многоТова приложение е напълно революционно, защото не ви намира за това, което харесвате, а за това, което мразите, което е перфектно, защото проблемите обикновено идват от тази страна, когато сте във връзка.

Това приложение за запознанства не прилича на никое друго, което някога сте опитвали. Следва различна концепция, но е пълен успех, защото ви сравнява с това, което мразите, така че срещате по-добрата си половина и те мразят това, което мразите вие.

приложение за мразене флирт мач за това, което мразите android
приложение за мразене флирт мач за това, което мразите android

Hater, приложението за запознанства за Android, което ви намира по това, което мразите най-много

Ясно е, че двама души с подобни вкусове са добра двойка. Но двама души, които мразят едно и също нещо, също са добра двойка Кои биха имали повече или по-малко проблеми? Със сигурност втората двойка ще има по-малко проблеми, защото единият мрази едно нещо, а другият го обожава, ужасно е, не в началото, но с годините.

Ясно е, че трябва също да мразите едни и същи неща, за да имате максимална съвместимост, и това е, което Hater постига, откъдето идва и името му.

Приложение за запознанства, което се фокусира върху това, което мразите най-много

Приложения за флирт има много, но това приложение е умно и отива по-далеч, защото ви позволява да се събирате с хора, които мразят същото като вас.йени

Как да използвам Hater?

  • Влезте с Facebook.
  • Създайте своя профил (ще видите урок).
  • Попълнете темите, за да разберете какво мразите най-много (3000 теми, по които можете да дадете своето мнение).

Ето колко лесно е да използвате Hater. Ще намерите много теми, които ще трябва да коментирате: расови въпроси, политика, бикове и т.н. Теми, които винаги предизвикват спорове, когато двама души не са съгласни. Това е начин една връзка да работи, да мразиш едно и също нещо. От всички тези теми, ще трябва да харесвате или мразите и приложението ще търси съвпадения за вас въз основа на вашите мнения.

Hater скоро идва в Android (засега само iOS)

Проблемът с приложението е, че в момента е достъпно само за iOS. Hater идва в Android скоро (все още не знаем кога).

Какво ще кажете за Хейтър?

Популярна тема