Изтеглете Flippy Bottle Extreme, играта с бутилка за Android

Съдържание:

Изтеглете Flippy Bottle Extreme, играта с бутилка за Android
Изтеглете Flippy Bottle Extreme, играта с бутилка за Android
Anonim

Ако си мислите, че сте видели всичко, днес искаме да ви поговорим за една страхотна безплатна игра за Android, която няма никакви отпадъци. Пробвахме го и ни хареса, защото е безплатен и работи доста добре. Така че, ако искате да изтеглите Flippy Bottle Extreme за Android, не пропускайте тази статия.

В следното изображение можете да получите представа какво ви очаква в тази фантастична игра за Android, която вече може да бъде ваша безплатно, без да се налага да минавате през касата, за да можете да се насладите на хвърлянето на бутилки със страхотен стил докрай.

Изтеглете Flippy Bottle Extreme
Изтеглете Flippy Bottle Extreme

Изтеглете Flippy Bottle Extreme за Android

Играта е достъпна за изтегляне от Play Store. Самата игра ни казва „Елате и приемете предизвикателството да обърнете бутилката“. Ще можете да завъртите бутилката, просто като плъзнете пръстите си и оставите бутилките да паднат.

Колкото повече банки изкачвате, толкова повече точки печелите и толкова повече напредвате в играта Механиката е проста, но е трудно да се обясни, ако не сте опитали все още. Но можете да предизвиквате себе си и да надхвърляте постиженията си всеки ден със 100% реалистично и забавно изживяване, точно като играта с бутилка на Android.

Ако искате да покажете на какво сте способни, трябва да изтеглите играта. Представено:

  • Реалистично 3D изживяване с обръщане на бутилка
  • Ритъм на игра, който ще ви изненада.

Flippy Bottle Extreme е безплатна, изтеглете я сега

В момента тази игра с бутилка има оценка 4, 3 Опитахме я и е доста забавна, но истината е, че потребителите я оценяват много високо. Това, което правите в играта, можете да правите с бутилката си или да отворите играта и да опитате сами да завъртите бутилката.

Изтеглете Flippy Bottle Extreme от Play Store за Android безплатно сега

Колко точки имате? Харесвате ли играта Bottle Flip? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема