Активирайте OK Google при изключен екран

Съдържание:

Активирайте OK Google при изключен екран
Активирайте OK Google при изключен екран
Anonim

Ако си мислите, че сте видели всичко за виртуалния асистент на Google, днес ще ви покажем как да активирате OK Google с изключен екран Както знаете, известният „Ok Google“ще ви позволи да търсите неща по-бързо, да изпращате съобщения, да записвате напомняния, да се обаждате на хора… позволява ви да правите много неща само като изричате правилните команди, но сега ще ви кажем как можете да ги извикате дори с изключен екран, изключен.

Google Assistant, OK Google, не е толкова зле, колкото беше в началото. Има дори много команди, които са фантастични и може да не знаете. Следователно това ви интересува, нека видим как да активирате OK Google при изключен екранВ следното изображение ви казваме как да активирате OK Google от всеки екран, независимо дали е включен или устройството се зарежда.

Активирайте OK Google произволен екран
Активирайте OK Google произволен екран

Как да активирате OK Google при изключен екран

Стъпките за активиране на OK Google с изключен екран са:

  • Настройки > Глас > Откриване на Google OK > От всеки екран.
  • Настройки > Глас > Откриване на Google OK > Винаги включен.

Но не всички терминали го позволяват, не всички откриват тази фраза от OK Google при изключен екран. Тези, които идват със специален хардуер и са предимно Nexus. Въпреки че имаме следните терминали: Moto X, Note 4, Nexus 6, 6P, 5X, 9, Pixel или Pixel C Именно в тях виждаме функционалността на Винаги активиран , което означава, че открива OK Google винаги, независимо от всичко.

Охо, фактът на активиране на OK Google с изключен екран се променя от един мобилен телефон на друг

Ако видите, че това не работи за вас и имате Samsung, ще трябва да взаимодействате чрез асистента S Voice и да кажете на глас „ Galaxy отворено търсене с глас«.

Ако също нямате Samsung и не получавате предишната опция за активиране от вашия терминал и не можете да извикате OK Google с екрана на вашето устройство е изключено, друга опция е да го направите от Xposed чрез модула Assistant Enabler Можете да го изтеглите от тук.

С всичко това можете да принудите телефона да реагира и да стартира OK Google, дори ако екранът ви е изключен, което е доста удобно. Тествахме го на Nexus 6P и е страхотен. Знаете ли вече как да активирате OK Google при изключен екран?

Популярна тема