Supercell направи $1 милиард от Clash Royale през 2016 г

Съдържание:

Supercell направи $1 милиард от Clash Royale през 2016 г
Supercell направи $1 милиард от Clash Royale през 2016 г
Anonim

Днес научихме много любопитен факт, който ще ви изненада, защото беше потвърдено, че Supercell е спечелила 1 милиард долара с Clash Royale (през първата си година), 2016 Clash Royale съществува от около 1 година и 2 месеца, така че цифрите не са лоши… говорим за 1 милиард, което е много повече, отколкото много потребители могат да си представят.

Суперклетка
Суперклетка

Supercell печели $1 милиард от Clash Royale през 2016 г

Момчетата от Supercell имат страхотни игри зад гърба си като Clash Royale и Clash of Clans. Това, което знаем е, че те са генерирали около 2,3 милиарда долара през 2016 г. Но с Clash Royale говорим за 1 милиард долараТова е много пари и съответства на първата година от играта, тоест 2016.

Това са много пари и е ясно, че Clash Royale продължава да расте, защото е добър, пристрастяващ е и пускат много добри актуализации. В допълнение, това е игра, която ви насърчава да платите, , дори ако това означава да харчите €1 от време на време.

Важно е да се отбележи, че тези цифри са особено добри, защото за да ви дадем представа, Clash Royale постигна между 4-5 пъти това, което Clash of Clans успя да постигне за същия период. Това отчасти се дължи на факта, че много играчи бяха баннати… и тъй като бяха толкова стари, някои отпаднаха. Clash Royale все още е новост, пристрастяващата „новост“.

Clash Royale остава на върха, докато други падат

Други игри като Pokémon GO също преминаха бариерата от милион долара. Pokémon GO успя да спечели много пари само през първите два месеца. Въпреки това, важното е не да стигнеш, а да останеш И Clash Royale остава в приложенията, които печелят най-много пари, затова е толкова важно да го имате предвид и тази новина е толкова добре за компанията.

Не е намаляло, можем да кажем, че остава стабилно и че дори върви по-далеч. Какво мислите за новините? Играете ли Clash Royale?

Популярна тема