Blizzard ще пусне 3 разширения на Hearthstone през 2017 г

Съдържание:

Blizzard ще пусне 3 разширения на Hearthstone през 2017 г
Blizzard ще пусне 3 разширения на Hearthstone през 2017 г
Anonim

Ако играете Hearthstone, ще се радвате да научите, че момчетата от Blizzard ще пуснат 3 разширения на Hearthstone през 2017 г. Ясно е, че през годините играта е жъне важни успехи и все повече и повече се играе. Това е пристрастяваща игра, донякъде подобна на Clash Royale в смисъл на игра с карти… но по-„магическа“в смисъл, че играете със заклинания.

Говорим за три пълни разширителни пакета за Hearthstone, които ще бъдат пуснати тази година на 2017 г. Това е година, изпълнена със събития за феновете на популярната игра, защото 3 нови разширения със сигурност ще дадат много игра.

снимка
снимка

Blizzard ще пусне 3 разширения на Hearthstone през 2017 г

В момента нямаме много информация за разширенията за Hearthstone през 2017 г. Знаем, че първото разширение ще дойде с карти Blackrock Mountain, Големият турнир и Лигата на изследователите 6 карти от оригиналния класически комплект ще влязат в Залата на славата и няма да бъдат налични в стандартния режим на играта. Но това все още е малко зелено и не знаем какво ще се случи най-накрая.

Тези разширения идват с много карти и опции за предизвикателства за един играч. Говори се дори, че Blizzard ще възроди "Heroic Tavern Brawl" и също така знаем, че разработчиците могат да си сътрудничат с трети страни, за да организират дивите турнири.

Тези разширения ще бъдат пуснати през втората половина на 2017

Ще трябва да изчакаме до второто тримесечие на годината, за да разберем всичко за новите разширения за 2017 г. за HearthStone. Ако вземем предвид, че Blizzard пусна разширения през април през последните 2 години, вероятно нещо ще се случи този месец.

Засега имаме само слухове, че един от първите ще се казва The Lost Secrets of Un’Goro и че ще видим динозаври.

Това, което ще видим, също са награди, така че ще продължим да следим всички новини, които имаме за 3 разширенията на Hearthstone през 2017 г. Какво чакате? Искате ли да пристигнат? До април ще имаме повече данни със сигурност и първата, разбира се.

Популярна тема