Splash Game! Magikarp за Android

Съдържание:

Splash Game! Magikarp за Android
Splash Game! Magikarp за Android
Anonim

Пръскане! Magikarp е четвъртата официална игра на Pokémon, която ще пристигне тази година за Android и iOS. Така че, ако си мислите, че Pokémon Go е всичко, далеч не е така, защото нови игри от тези момчета ще идват на мобилни устройства, а тази няма нищо лошо, защото изглежда много добре.

Magikarp е един от най-обсъжданите покемони в историята. Може би защото без еволюцията е малко одеяло и е смешно да се каже, че „не прави нищо“с пръскането си (което е безполезно, хайде). Но когато стане Gyarados, нещата се променят, защото той става наистина силен.

игра pokemon go
игра pokemon go

Splash Game! Magikarp за Android

Както ни казаха момчетата от Phone Arena, неотдавна беше публикуван тийзър относно Magikarp, който говори за това мистериозно създание.

Засега не знаем много за тази игра, знаем само, че е новата игра Pokémon за Android и iOS. Така че, ако се смятате за фен на Pokémon, ще трябва да сте много наясно какво ново идва, защото изглежда брутално.

Тази игра се разработва в момента от момчетата в Select Button.

Ще бъде пуснат в Япония през пролетта

Ние също знаем, че Splash! Magikarp ще бъде пуснат през пролетта в Япония Това е четвъртата официална игра на Pokémon, която изглежда брутално, но засега не знаем как ще ни изненада. Знаем само, че ще виждаме Magikarp навсякъде… иначе името му нямаше да има смисъл. Може би е мини игра, не знаем това, засега се говори, че е новата мобилна игра Pokémon.

Ще трябва да изчакаме до пролетта, за да разберем повече подробности. В момента не знаем много повече. Също така не знаем дали „Splash! Magikarp» ще бъде пуснат в международен план, надяваме се да е така, защото би било жалко да не можете да го играете във всички точки на картата.

Какво мислите за тази игра Magikarp? Какво очаквате и какво мислите?

Популярна тема