Как да разбера кога съм започнал да играя Clash of Clans

Съдържание:

Как да разбера кога съм започнал да играя Clash of Clans
Как да разбера кога съм започнал да играя Clash of Clans
Anonim

Един от най-често задаваните въпроси от потребителите на CoC е „ как да разбера кога съм започнал да играя Clash of Clans“. Изправени сме пред доста стара игра, която вече има своето време, така че е нормално и логично да зададем този въпрос, мистерия е да знаем кога тази игра е започнала да се играе, защото е минало много време от стартирането й на Android

Clash Royale е друга от популярните и успешни игри на Supercell, но въпреки това можем да получим по-добра представа кога сме започнали да играем поради пристигането й в Android, тъй като много от тях започнаха да играят точно този ден. Но има и други начини да разберете.

Актуализация за март на Clash of Clans
Актуализация за март на Clash of Clans

Как да разбера кога съм започнал да играя Clash of Clans

Изправени пред игра, която е на толкова много години, нормално е да се запитате кога е започнала да се играе Clash of Clans. Проучвахме и има 2 начина да разберете кога сте започнали да играете Clash Royale:

  • Влезте в Настройки и вижте датата на инсталиране на играта Clash of Clans (това не помага, ако някога сте я деинсталирали, което е малко вероятно, ако продължих да играя през цялото това време).
  • Ако свързахте играта с вашето потребителско име в Google, можете да разберете, като погледнете датата на първото постижение (това е По-добре). Просто влезте в постиженията на Google и погледнете кой ден сте получили първото, за да можете да разберете незабавно.

Ако не сте свързали акаунта, е по-сложно, но ще можете да разберете

Ако не сте свързали акаунта, нещата са по-сложни. Но както виждате, това са начините да разберете кога сте започнали да играете тази игра. На практика това, което ви казваме, ще ви позволи да го знаете за всяка друга игра. Така че опитайте и ни уведомете дали е проработило за вас в коментарите.

Сега ще разберете кога сте започнали да играете Clash Royale. Свърши ли работа при вас?

Популярна тема