Решение: Не мога да намеря покемон от второ поколение в Pokémon Go

Съдържание:

Решение: Не мога да намеря покемон от второ поколение в Pokémon Go
Решение: Не мога да намеря покемон от второ поколение в Pokémon Go
Anonim

Вчера ви разказахме за новите 80 покемона, които идват в Pokémon GO. Те са 2nd Generation Pokémon и са безценни и вече са пристигнали в играта, така че можете да се сдобиете с тях. Освен това вчера ви съобщихме за събитие, което ще се проведе в търговски центрове, за да хванете повече покемони.

Но може да ви се случи да играете Pokémon GO и да ви се случи да не получите никакъв Pokémon, защото от няколко часа много потребители се чудят „ Мога“не намирам никакви покемони от второ поколение в Pokémon Go «. В тази статия ви представяме решението

Хванете 80 нови Pokemon Go
Хванете 80 нови Pokemon Go

Не мога да намеря покемон от второ поколение в Pokémon Go, решение

Тази сутрин ви казахме, че трябва да изтеглите този APK на Pokémon, за да се насладите на новите 80 Pokémon, които идват в Pokémon GO. От момента, в който изтеглите най-новия APK на играта, можете да се насладите на всички тези нови функции, като 80-те нови второ поколение Pokémon йени

За да направите това, ще трябва да изтеглите APK от връзката по-горе. От този момент ви уверявам, че веднага щом изминат няколко минути и имате играта, някои покемони ще започнат да се появяват. Вече заснехме няколко нови!!

Не забравяйте да използвате тамян, за да привлечете повече покемони

Както знаете, един от обектите е тамянът, който ви позволява да привличате покемони По този начин ще имате вероятността да получите повече покемони и разбира се, от новите. Препоръчваме ви да имате малко Pokéballs под ръка, за да ги хванете. Ако следвате всички тези съвети, които ви даваме, ще можете да се сдобиете с новия Pokémon.

Не забравяйте, че все още не са пристигнали в света

Оджо, не са достигнали до всички. Pokémon ще прогресивно пристигат в играта. Не всички са налични сега или в целия свят, така че във вашия град може все още да ги нямате, затова не ви вършат работа. Дайте му няколко дни!!

Надяваме се, че благодарение на това, което ви казваме, ще спрете да си задавате този въпрос „ Не мога да намеря покемон от второ поколение в Pokémon Go “и чеви е предоставил решение . Не забравяйте да актуализирате играта и отделете известно време за нея.

Популярна тема