Как да смените клавиатурата на Android Wear 2.0

Съдържание:

Как да смените клавиатурата на Android Wear 2.0
Как да смените клавиатурата на Android Wear 2.0
Anonim

Ако имате Android Wear 2.0, със сигурност един от първите въпроси, които искате да си зададете, е как да промените клавиатурата в Android Wear 2.0, така че в този урок ще ви кажем какво да правите.

Ясно е, че смарт часовниците с Android Wear предлагат много опции, но в началото може да сте малко разочаровани от клавиатурата (тя е мини), но много неща ще трябва да направите с гласа си. Но ако искате да бърникате с други клавиатури, не пропускайте това ръководство, за да можете да ги промените.

Gear S2 QWERTY клавиатура
Gear S2 QWERTY клавиатура

Как да смените клавиатурата на Android Wear 2.0

За да можете да промените метода на въвеждане в Android Wear, ще трябва да погледнете какво ви казваме и какво ще можете да правите в Android Wear 2.0, тъй като тази версия включва повече опции в тази област, които бяха наистина необходими.

Вече ще можете да сменяте клавиатурата в Android Wear 2.0 (основно), с цел да отговаряте на съобщения от клавиатурата и да имате повече опции за това.

Това са стъпките, които да следвате, за да смените клавиатурата на Android Wear 2.0, на вашия смарт часовник лесно и бързо:йени

  • Плъзнете часовника.
  • Отидете в Настройки.
  • Въведете персонализация.
  • Сега преминете към методите за въвеждане.
  • Изберете приложението за клавиатура, което имате.

Това е толкова лесно, колкото да инсталирате няколко приложения за клавиатура и да изберете

Ще трябва да инсталирате няколко приложения за клавиатура за Android Wear и да изберете това, което искатеs от този списък с ВЪВЕЖДАНЕ на клавиатурата. Така че можете да опитате няколко различни клавиатури и да се придържате към най-удобната, за да пишете съобщенията си, както предпочитате, в случай че не искате или не можете да го направите с гласа си, тъй като така все пак е по-удобно.

Това можете да го направите бързо и лесно с Android Wear 2.0. Освен това можете да оставите метода на въвеждане по подразбиране (което също не е лошо). Но също така ще видите, че много приложения имат свои собствени и това не се губи.

Ще намерите тези клавиатури в секцията Play Store или Android Wear. Знаете ли вече опитали някои? Кои препоръчвате? Ще го тестваме точно сега на Moto 360 2 и ще ви уведомим.

Популярна тема