Galaxy S8 ще монтира батерии на Sony

Съдържание:

Galaxy S8 ще монтира батерии на Sony
Galaxy S8 ще монтира батерии на Sony
Anonim

Samsung Electronics не иска грешката от миналото с Note 7 да се повтори, въпреки че фактът на този проблем не е засегнал Galaxy S8твърде много (тъй като е известно, че ще бъдат продадени милиони). Поради това неудобство Samsung реши за своя нов модел Galaxy S8 да повиши нивата на качество и да подобри тестовете преди пускане на пазара , в допълнение към търсенето на доставчик, който им дава достатъчно увереност, за да не се притесняват.

Не се съмняваме, че първата мярка ще бъде изпълнена без никакво колебание, но смяната на компанията доставчик отваря набор от нови възможности, тъй като според Стената Street Journal, който ще ръководи създаването на новата батерия на Samsung Galaxy S8, ще бъде добре познатата компания на SonyБатерията на Samsung Galaxy S8 няма да е много mAh, но трябва да е много по-надеждна от обикновено.

снимка
снимка

Това е така, защото те се нуждаят от компания, която може да повиши нивото на гаранция за плътността на батерията на Galaxy S8 и също така знае как да работи с високи нива на производителност поради Както споменахме в предишния параграф, Galaxy S8 ще има много високо ниво на търсене. Спекулираше се, че може също така LG да е произвела батериите за Samsung Galaxy S8, но накрая слуховете сочат към Sony.

Объркване около продажбата на подразделение за батерии, собственост на Sony или собственост на Murata?

В момента не сме много наясно какво ще се случи с отдела за батерии на Sony с проблема с Galaxy S8, тъй като Sony наскоро обяви този апартамент за продажба купувачът щеше да бъде Murata и транзакцията щеше да се осъществи през юли тази година, но след този ход на Samsung е възможно Sony да реши да остане отново с това разделение, въпреки че не изглежда много вероятно.

Ние сме наясно, че ако този съюз между Samsung и Sony се осъществи със създаването на батерии за техния Galaxy S8, грешката от миналото сще бъде решено Забележка 7. Наскоро Samsung коментира, че са впечатлени от качеството на продукцията на Sony и е безспорно, че последните са пионери в този бизнес.

Какво мислите за това решение на Sony? Мислите ли, че проблемите на Note 7 могат да се повторят?

Популярна тема