Налична актуализация за Android 6.0.1 Marshmallow за Samsung Galaxy S5 Mini

Съдържание:

Налична актуализация за Android 6.0.1 Marshmallow за Samsung Galaxy S5 Mini
Налична актуализация за Android 6.0.1 Marshmallow за Samsung Galaxy S5 Mini
Anonim

Може би сте си помислили, че Samsung са забравили за Samsung Galaxy S5 Mini, но истината е, че не е и това се потвърждава днес с пристигането на Android 6.0.1 Marshmallow за малкото семейно устройство Galaxy S, което пристигна през юни 2014 г. с Android 4.4.4 KitKat, инсталиран веднага

През 2016 г., две години по-късно, Samsung Galaxy S5 Mini получи Android Lollipop и сега, в началото на февруари 2017 г., Samsung Galaxy S5 Mini започна да получава последната си актуализация, Android 6.0.1 Marshmallow.

Galaxy S5 Mini с Lollipop
Galaxy S5 Mini с Lollipop

Samsung Galaxy S5 Mini е актуализиран до Android 6.0 Marshmallow

С това можем да кажем, че Samsung също не забравя всичките си устройства и актуализира Galaxy S5 Mini до Marshmallow, въпреки че е на пазара от около 3 години, въпреки че също е вярно, че актуализацията можеше да дойде отдавна.

Samsung Galaxy S5 Mini има скромен хардуер за 2017 г. и не забравяйте, че най-голямото му ограничение са 1,5 GB RAM От друга страна неговият Exynos 3740 Quad-Core и Mali-400MP4 графика може лесно да се изправи срещу Android 7.1.1 Nougat, въпреки че сме сигурни, че няма да пристигне.

3 години на пазара и без да е флагман, Samsung блести

Номерът на версията на фърмуера G800FXXU1CQA1 сега се актуализира до Android 6.0.1 в Европа и включва най-новата корекция за сигурност, която е януари 2017 г. Това прави Galaxy S5 Mini не загуба и може да бъде валиден още няколко години, ако имате такъв, имате късмет.

пристигането на актуализацията на вашия мобилен телефон ще стане чрез OTA, но ако не пристигне, ще трябва да изчакате още малко или да инсталирате ръчно фабричния образ, който може да се намери на SamMobile. Не забравяйте, че можете да актуализирате Samsung Galaxy S5 Mini с Odin без проблем, ако използвате официалния ROM, състоянието на устройството ще остане стандартно и с официалния хардуер.

Вероятно е, че ако сте го купили от оператор, няма да получите актуализацията и трябва да следвате процеса, но ако е безплатно, най-вероятно ще стане и то много скоро.

Популярна тема