Изтеглете най-добрите кликери за Android

Съдържание:

Изтеглете най-добрите кликери за Android
Изтеглете най-добрите кликери за Android
Anonim

Във видеоигрите имаме всякакви жанрове, от стрелба до игри за симулация на готвене, до игри на ужасите за оцеляване. Преди известно време на преден план излезе нов жанр, този на кликерите. Всичко започна по много ироничен начин, когато един ден Ian Bogost се случи към него, за да направи „експеримент“под формата на критика на игрите Free-To-Play (известни също като Pay-To-Win поради размера на покупките, които някои изискват за напредване), наречен Cow Clicker

Иън беше изненадан, когато откри, че неговата игра, която не е създадена, за да се наслаждава, а е ирония, е създала нова група играчи, феновете на кликърите. И това е, че този жанр толкова прост, както подсказва името му, създава един вид пристрастяване, което ви кара да искате да продължите да щракате все повече и повече, a преди няколко дни Представяме ви 5-те най-добри безплатни игри за вашия смартфон, така че ви оставяме с 3 кликера за Android, които се появяват в Play Store

кликери за страшния съд
кликери за страшния съд

Clicker Heroes

В стила на ролева игра ви представяме Clicker Heroes. Това лично е един от любимите ми кликъри, защото въпреки че всички са прости има интересна игра В Clicker Heroes ви се представят прости терени с враг които трябва да победите въз основа на кликвания, за да преминете към следващия. Също така ще можете да наемате герои, да надграждате техните умения, да призовавате древни и могъщи предци и да създавате кланове. Clicker Heroes оставя място за намигвания с сезонни събития и подробности като пилето Crossy Road като герой.

Изтеглете Clicker Heroes от Play Store

Doomsday Clicker

Въпреки че принадлежи към жанра кликъри, тук намираме повече от игра за управление на нашите ресурси Doomsday Clicker ви отвежда в пост-апокалиптичен свят, където трябва да увеличите вашите ресурси и когато генераторът ви експлодира (защото вие решите така), той ще се рестартира с нова форма на по-мутирали и полезни хора Както много други кликачи, той не оставя настрана своята простота, но е доста забавно прекарвайте известно време на ден.

Изтеглете Doomsday Clicker от Play Store

Биткойн милиардер

Това е един от най-дълбоките кликери, които можем да намерим днес. Част от причината е, че намирате доста изобилие неща за вършене. случайни събития ще се появят както добри, така и лоши, принуждавайки ви да обърнете внимание, ако искате всичко да върви гладко. Ще можете да получите надстройки, за да напреднете в играта и да постигнете целта си, някои фалшиви биткойни. Биткойн милиардерът има страхотно чувство за хумор и много възможности за персонализиранеза вашия герой, можете дори да вземете домашен любимец, който да ви помогне да печелите повече биткойни бързо.

Изтеглете Bitcoin Billionaire от Play Store

Какво мислите за жанра кликър? Играли ли сте един или няколко кликъра? Смятате ли го за интересен или не го намирате за забавен?

Популярна тема