Pokémon GO събитие в търговски центрове в събота, 18 февруари

Съдържание:

Pokémon GO събитие в търговски центрове в събота, 18 февруари
Pokémon GO събитие в търговски центрове в събота, 18 февруари
Anonim

Момчетата от Niantic не спират, те искат играчите отново да играят Pokémon GO и сега организират невероятни събития като това Pokémon GO събитие, което ще се проведе в някои търговски центрове следващата събота.

Какво ще се случи в това събитие? От следващата събота, 18 февруари, ще можете да хващате покемони в търговски центрове в Европа. Ще намерите различни Pokestops и фитнес зали, за да ги получите всички.

успех pokemon go
успех pokemon go

Събитие на Pokémon GO в търговски центрове следващата събота

Феновете на Pokémon и тези, които искат да ловят, ще напълнят главните молове в Европа този уикенд за това събитие, което ще се проведе там. Участниците дори ще могат да качват снимки на покемоните, които намерят в CC:

Късметлиите могат да получат страхотни награди като Pokémon шапки или захранващи банки (тъй като играта изразходва много батерия). Така че това е събитие, което не можете да пропуснете, ако искате да съберете всички в група, наслаждавайки се на срещата с други хора, чиято страст също е Pokémon.

Кои търговски центрове в Испания участват?

Ако искате да отидете, трябва да знаете, че те са следните:

Барселона:

  • Търговски център La Maquinista.
  • Splau Mall.
  • Мол Barnasud.
  • Търговски център Glòries.

Мадрид:

  • Търговски център Parquesur.
  • Equinoccio Park Mall.

Валенсия:

Bonaire Mall

Сан Себастиан:

Търговски център Garbera

Понижен dz:

Търговски център El Faro

Кадис:

Търговски център Bahia Sur

Валадолид:

Търговски център Vallsur

Севиля:

Търговски център Los Arcos

В Галисия няма да имаме събитие на Pokémon Go в търговски центрове или в други части на Испания. Така че ще трябва да живеете в един от тези градове като Мадрид, Барселона или Валенсия, сред другите споменати, за да можете да му се насладите.

Освен това, youtuber Androimers ще бъде в La Maquinista (Барселона), за да споделя трикове и съвети с присъстващите, за да могат да се хванат от всички покемони. Разбира се, той ще свири на живо…

Добре ли е за вас да играете това Pokémon Go събитие в търговски центрове във вашия град следващата събота, 18 февруари? Или няма такъв близо до вашия град? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема