Събитието на LG за смарт часовници се премества за 8 февруари

Съдържание:

Събитието на LG за смарт часовници се премества за 8 февруари
Събитието на LG за смарт часовници се премества за 8 февруари
Anonim

Със сигурност сте чували за новите смарт часовници на LG. Първоначално те трябваше да бъдат представени на събитие на 9 февруари 2017 г., но днес научихме, че ще го направят на 8 , тъй като ще бъде преместено ден по-рано от очакваното както виждаме в следващия туит. Така че можем да потвърдим, че събитието за смарт часовници LG се премества за 8 февруари

Ако искате да купите някой от двата нови смарт часовника на LG и Android Wear 2.0, ще трябва да изчакате да бъдат пуснати на пазара на 8 февруари, но на теория не бихте могли купете го до 10 февруари 2017 г. Туитът, за който говорим, е следващият, който можете да видите сами на следната снимка от @evleaks.

Събитие за смарт часовници lg 8 февруари
Събитие за смарт часовници lg 8 февруари

Събитието за смарт часовници LG се премести за 8 февруари

Неотдавна ви разказахме за най-добрите причини да закупите LG Watch Style, един от новите умни часовници с Android Wear 2.0 от LG Това без съмнение е една от най-добрите смарт часовници за тази година, защото идва и с най-новата версия на операционната система на Google за часовници.

Ако искате да го купите, ще трябва изчакайте до 10 февруари, освен ако няма промени. Това, което не знаем, е дали ще имаме и двете версии на този смарт часовник едновременно и дали ще можем да ги купим директно от Google Store.

Би било страхотно да видим смарт часовници отново в Google Store, защото те премахнаха тези, които бяха там преди много месеци. Би било страхотно да ги видя. Ясно е, че тези смарт часовници със сигурност ще ни донесат много изненади.

Събитие, което можем да проследим на 8 февруари

февруари 8 ще можем да го проследим и ще ви разкажем всичко за новите смарт часовници LG. Цените казват, че ще започват от 249 долара, така че ще следим внимателно, защото няма да е никак лошо за смарт часовници с Android Wear от 2017 г.

Какво мислите за тези часовници? Убедени ли сте?

Популярна тема