Chuwi Hi13: Характеристики и цена

Съдържание:

Chuwi Hi13: Характеристики и цена
Chuwi Hi13: Характеристики и цена
Anonim

Момчетата от Chuwi пуснаха на пазара нов таблет, който не е нищо друго освен Chuwi Hi13 Този таблет е много интересен по отношение на дизайн и функции, а освен това има инфаркт цена предвид неговите ползи. Така че, ако искате да откриете цялата информация за Chuwi Hi13, не пропускайте това, което ви казваме в статията.

Но ако искате да купите този таблет, трябва да знаете, че той ще бъде официално наличен на 20 февруари на цена от $369 Това е евтина цена предвид функциите, които предлага, защото не е никак лошо. Само след 4 дни ще можете да резервирате своя таблет… не се колебайте да погледнете следното изображение, защото дизайнът е много добър:

chuwi hi 13 функции
chuwi hi 13 функции

Chuwi Hi13: Характеристики и цена

Този Chuwi Hi13 е 2в1 със сърце на Intel и разполага с екран с разделителна способност 3000 x 2000. Но това не е единствената функция, която привлече вниманието ни към новия таблет на марката Chuwi, защото той има колекция от повече от интересни функции. Сред всички характеристики на Chuwi Hi13, ние подчертаваме:

  • 13,5-инчов екран.
  • Intel Apollo Lake Celeron N3450.
  • 4 GB RAM + 64 eMMC, до 128 GB на карта.
  • 5 MP задна камера + 2 MP предна камера.
  • 10 000 mAh батерия.
  • USB Type-C.
  • Windows 10 (поддържа Ubuntu OS).
  • Метален дизайн Unibody.

Това са основните характеристики на този таблет Chuwi Hi13, добър, хубав и евтин кабриолетМаркираме екрана (размер, който не е лош, защото е доста голям). По мощност е интересен и интегрира най-новите технологии. Първо, не открихме недостатъци. За неговата цена ще имате добър таблет за работа.

Каква цена и стартиране на Chuwi Hi13 имаме?

Знаем, че Chuwi Hi13 ще бъде наличен за закупуване на 20 февруари от $369, около 350 евро за промяна. Това е добър таблет за закупуване, защото има много интересно съотношение цена/качество. Цената е добра и тази марка продава таблети като топъл хляб, така че смятаме, че това е чудесен вариант за покупка.

Какво мислите за този Chuwi?

Популярна тема