Жена пада във водата, защото гледа мобилния си телефон и е извадена от полицията

Съдържание:

Жена пада във водата, защото гледа мобилния си телефон и е извадена от полицията
Жена пада във водата, защото гледа мобилния си телефон и е извадена от полицията
Anonim

Изглежда като новина от филмите, но е истина и този път се случи във Вивейро, Галисия. Жена използваше мобилния си телефон, докато се разхождаше и внезапно падна в морето.

Съседката Сусана Фолгейра, на 27 години и жителка на Вивейро, падна в яхтеното пристанище, когато се разхождаше и гледаше мобилния си телефон. Тя твърди, че е гледала WhatsApp, докато е говорила с приятел и без да осъзнава, че пътят свършва, е паднала в морето.

Viveiro мобилен водопад
Viveiro мобилен водопад

Тя падна в морето и трябваше да бъде спасена от полицията

Разбира се, когато влезе направо във водата, той имаше късмет, че приливът беше пълен и това му позволи да не получи никакви удари, но когато се приготви да излезе той разбра, че между понтона и алеята няма стълба за излизане от водата.

За да се измъкне от там на собствените си крака тя щеше да трябва да извърви дълъг път наоколо, въпреки че имаше късмет, че двойка, която вървеше до мястото, я чу да крещи и се обади на Полиция. Тя със сигурност си го спомня сега между смях, но по това време си е изкарала много зле.

С въже успяха да го извадят от водата, която беше много студена

По това време полицията мислеше да докара лодка, но накрая решиха да завържат въже около кръста й и да изведат жената оттам. След като съседката на Вивейро беше извадена от водата, тя беше отведена в спешното отделение, но тя обяснява, че е искала да се прибере само да се изкъпе и да се преоблече.

Сега тази съседка казва, че не й се иска да използва мобилния си телефон, докато върви по улицата и за щастие падането не й е причинило никакви страдания голям удар. Водата беше замръзнала, но въпреки падането от почти 2 метра височина, падането срещу водата не беше твърде силно. Тя имаше късмет, но ако никой не я беше послушал, можеше да изложи живота си на опасност. Случвало ли ви се е нещо подобно, докато сте гледали мобилния си телефон на улицата? Блъскали ли сте се в стълб на лампа, докато гледате мобилния си телефон? Не се смейте, тези неща се случват все по-често.

Популярна тема