Как да играете на палача след новите корекции на баланса

Съдържание:

Как да играете на палача след новите корекции на баланса
Как да играете на палача след новите корекции на баланса
Anonim

The Executioner е една от най-силните карти в момента, но тези нови корекции на баланса са толкова силни, че може доста да намалят използването на тази карта. Това, което е ясно е, че имаме много мощна карта, която не вярваме да изчезне след новите корекции на баланса, защото те ще бъдат забележими, но колко? Днес искаме да ви кажем как да играете с палача след новите корекции на баланса

Истината е, че щетите на палача са намалени с 6%. Може да не изглежда много, но е доста забележимо. Това, което знаем е, че ще нанесе по-малко щети от по-близко разстояние, тъй като обхватът на пада от 5 на 4,5, а радиусът на брадвата с 10%.

clash royale battle ram
clash royale battle ram

Как да играете на палача след новите корекции на баланса

Ако започнете да виждате, че се изправяте пред тестета, които вече не използват Executioner, това не е съвпадение, просто щетите на тази карта са намалели значително, така че е доста забележимо.

Но ако все още искате да играете с палача, не можете да пропуснете нашата компилация от най-добрите тестета за палачи в Clash Royale. Това са едни от най-добрите тестета в цялата игра, които все още ще работят за вас, защото са толкова мощни и безценни.

Тази карта е виждана в много тестета, защото работи във въздуха и на земята Така че, ако искате да се насладите на тази карта дори след нейните корекции на баланса,трябва да изберете силно тесте, което изразходва малко еликсир, за да работи и да ви даде време за възстановяване Ясно е, че като цяло това писмо губи малко. Тя намалява в сила и намалява в обхват… така че ще забележите, че ви струва повече, за да получите резултати (но преди това беше преувеличено и беше твърде гепард в сравнение с други карти).

Можете да добавите карта, която подобрява тестето ви

Ако видите, че пасва, можете да добавите някои от тези карти, които се подобряват при тези последни корекции на баланса: poison продължава от 10 до 8 секунди, но всяка секунда се увеличава щетите с 24%. Вещицата увеличава щетите с 6%. PEKKA се разгръща само за 1 секунда.

Друг трик, който ви даваме, е да разгледате новите тестове на TV Royale, които със сигурност ще ви помогнат да започнете. Няма друг начин да играете с тази „нова карта“.

Как понижаването на екзекутор се отразява на тестето ви?

Популярна тема