Изтеглете FaceApp за Android

Съдържание:

Изтеглете FaceApp за Android
Изтеглете FaceApp за Android
Anonim

Вирусно приложение отекна в iOS преди много време, но досега не беше достигнало до Android. Нарича се FaceApp и това забавно приложение ви позволява да поставите всички знаци, които искате да се усмихнете. Това е приложение, което може да се използва за смяна на лица и го прави много забавно.

FaceApp е приложение, което ви позволява да редактирате лицата на известни личности и лицата на вашите приятели, за да промените лесно изражението на лицето им. Можете да накарате приятел да се усмихне, да го направите сериозен, да го ядосате и т.н. Много често хората си прекарват страхотно с приложения, които се използват за редактиране на изображения и сега FaceApp е достъпно напълно безплатно в Google Play, въпреки че в края на статията също ще оставим вие с APK на приложението, в случай че не можете да го изтеглите.

Приложение за лице за Android
Приложение за лице за Android

FaceApp за Android: Същото като за iOS

FaceApp използва облака, за да променя снимки, точно като приложение като Prisma. Разбира се, FaceApp е приложение, което се използва за ретуширане на лица и портрети, то не е предназначено за други видове снимки.

FaceApp може лесно да промени изражението на всяко лице на телефона и да накара лицето, което се редактира, да показва усмивка, можем да променим лицата, за да му дадем повече години, можем да отнеме години от него и ние може дори да направи социологически експеримент като промяна на пола на човек.

С това приложение можем да накараме всички наши приятели да се усмихнат

операцията на FaceApp е много проста, има вградена камера, която ни позволява да направим селфи или снимка от галерията за редактиране. Путин е добър пример, за да видим как работи приложението и всъщност виждаме, че резултатът е наистина добър.

Когато изберете снимката, просто трябва да изберете един от различните режими под изображението и това е всичко, можем да използваме оригиналната снимка, режима на усмивка или « hot”, за да приложим филтър за красота върху лицето си. Има стар режим за стареене, млад режим и накрая режим за смяна на пола. Резултатът ще зависи много от качеството на оригиналната снимка, така че е важно да направите добра снимка, така че изданието да изглежда добре по-късно, особено ако снимката е добре центрирана.

След като получим резултата, можем да го преместим през Facebook или Instagram, въпреки че бутонът Споделяне ни позволява да го изпратим чрез всяка външна услуга. В долния десен ъгъл също има бутон, който ни позволява да запазим изображението в галерията за евентуални бъдещи зли идеи, които могат да ни хрумнат. Ако искате APK тук, имате го.

Популярна тема