Решение на проблеми със Snapchat на Android

Съдържание:

Решение на проблеми със Snapchat на Android
Решение на проблеми със Snapchat на Android
Anonim

Приложението Snapchat има много проблеми и в момента сривът на приложението Snapchat за Android не ви притеснява много, но този проблем влошава останалите. Snapchat губи много потребители и бъдещите му подобрения ще се фокусират върху подобряването на приложението, така че загубата на потребители да не продължи да бъде огромна.

Сега приложението Snapchat за Android не прилича на приложението Snapchat за iOS и многобройните сривове, сривове, проблеми със стабилността и забавяния, които изпитахме в Android, те са смущение за една компания като този. Snapchat има основен пазар за iOS в Съединените щати, но ако искат да продължат да печелят потребители или да не загубят толкова много, трябва да имат пазар за потребители на Android. Приложение, което се срива на много телефони с Android, означава, че потребителите на Android няма да го използват толкова, колкото им се иска.

Изтеглете най-новата версия на Snapchat за Android
Изтеглете най-новата версия на Snapchat за Android

Какви проблеми имате със Snapchat за Android?

Главният изпълнителен директор на компанията, Evan Spiegel, потвърди, че са наясно с лошото му представяне в приложението Snapchat за Android и ще работят за подобряване на приложението тук в края на годината.

След това искаме да съберем най-честите грешки на Snapchat на Android, бихме искали да ги коментирате чрез коментарите, за да се опитате да намерите бързо решение. В допълнение към грешките в производителността, грешките са много чести:

  • Snapchat очаква статус 200
  • Snapchat грешка 403
  • Други грешки в съобщенията в Snapchat

За всички тях има общо решение, което, макар и малко неприятно, обикновено работи много добре. Можем да отидем до приложението, да изчистим кеша и данните и да влезем отново, за да видим дали работи или деинсталиране на приложението Snapchat и преинсталиране.

Поправянето на грешки по този начин вероятно е като убиването на мухи с топовен огън, но истината е, че това са прости и лесни начини за поправянето им, понякога търсене на истинския проблем и премахване може да отнеме часове и часове, по този начин може би с просто деинсталиране и инсталиране ще го разрешим завинаги.

Популярна тема