Populele: умното укулеле на Xiaomi

Съдържание:

Populele: умното укулеле на Xiaomi
Populele: умното укулеле на Xiaomi
Anonim

Понякога, когато си мислим, че Xiaomi е излязла извън контрол, не смятаме, че грешим, но истината е, че последното стартиране на китайската компания ни направи много благодат, съжалявам. Китайците ще доминират в света и ако не, изчакайте още малко.

Xiaomi, китайската компания, представи ново умно укулеле чрез платформата за групово финансиране Mijia. Новото Populele, както се нарича продуктът, е Smart Ukulele, свързано укулеле. Укулеле е малка китара с по-малко струни от хавайски произход, но употребата й се е разпространила по целия свят от дълго време.

популярни Xiaomi Ukulele
популярни Xiaomi Ukulele

Populele: умното укулеле на Xiaomi

Това, което

Populele прави е, че нямате нужда от учител, за да се научите да играете, идеята е, че вашият партньор в урока е вашият мобилен телефон и просто приложение, което се свързва с устройството чрез Bluetooth 4.0 LE(ниска енергия).

Наличното приложение за това устройство е съвместимо с Android 4.3 или по-нова версия, както и с iOS 8.0 или по-нова версия. Това приложение ви учи да използвате инструмента с LED светлини, поставени на грифа, които светят, когато трябва да свирите на тях. Когато натиснем клавиш в приложението, на инструмента светва съответният светодиод.

Populele е идеален за учене да свирите, кога е китара?

Приложението е машина за обучение, която след като ни научи на основните концепции, ще ни накара да се потим, за да можем да възпроизведем 100-те песни, които приложението интегрираАко използваме добре инструмента и практикуваме редовно, ще можем да изненадаме приятелите си.

Инструментът, освен че е умен, е изработен от висококачествено индонезийско палисандрово дърво, италиански найлонови струни Aquila и тежи само 500 грама, въпреки че включва 72 LED светлини на грифа. Той има интегрирана 800 mAh система за батерии, която се захранва чрез microUSB. Той идва с калъф за носене и началната му цена е само 58 долара, около 55 евро 397% от финансирането му вече е постигнато, така че ще бъде реалност на 28 март и ще започне да пристига в домовете на закупилите го.

Популярна тема