LG G6: Най-надеждният мобилен телефон на MWC 2017

Съдържание:

LG G6: Най-надеждният мобилен телефон на MWC 2017
LG G6: Най-надеждният мобилен телефон на MWC 2017
Anonim

LG се прецаква година след година. Когато един добър телефон има проблеми с екрана, батерията или нещо друго и когато не, те създават модулен телефон, който не е спрял да създава проблеми, освен че е ужасен телефон.

Сега, тази година, LG изглежда са се научили и въпреки че LG G6 не е най-мощният мобилен телефон на MWC 2017 поради хода на Samsung, LG изглежда има перфектния маркетингов план да продаде своя LG G6. Как LG ще продава своя LG G6? Ами да, казвайки, че това е най-надеждният мобилен телефон на пазара

Слоган LG G6
Слоган LG G6

LG G6: Със Snapdragon 821, но най-надеждният на пазара

Изграждането на познат хардуер и софтуер ви позволява няколко неща и първото е да приспособите телефона си да бъде надежден и ефективен. Когато процесор е на пазара от известно време и знаете как работи, както и Nougat, който работи доста добре, е трудно да се направи ненадежден мобилен телефон.

Това е трикът, който LG ще избере в LG G6 и всъщност неговият маркетингов план започна да разпространява изображение, в което се говори за bootlops, сривовете и проблемите са прекалено изолиранив терминала. LG ще произведе ефективен мобилен телефон с оптимизиран софтуер, така че да не се проваля и добра батерия, която не създава проблеми, тъй като този път не може да бъде лесно премахната.

LG никога не е била добра в надеждността

Реалността е, че откакто LG G3 LG се прецака година след година и истината е, че през последните 3 години не е създал най-надеждните мобилни телефони на пазар, нито в крайна сметка, но сега, когато монтира процесор, който е остарял и няма да монтира Qualcomm Snapdragon 835, няма друг избор, освен да го направи.

Обичаме предизвикателствата и вярваме, че тази година LG ще удари ноктите по главата със своя LG G6, но се надяваме, че не грешим. Човекът, който харчи 600 евро за мобилен телефон, иска надежден мобилен телефон и Samsung даде да се разбере ясно с Note 7, тази година компаниите трябва да създадат надеждни мобилни телефони или качеството им ще бъде поставено под въпрос.

Популярна тема