Как да използвате покритието на Yoigo с FreedomPop

Съдържание:

Как да използвате покритието на Yoigo с FreedomPop
Как да използвате покритието на Yoigo с FreedomPop
Anonim

Freedompop е оператор с много добра идея, той ви позволява да се наслаждавате на скорост на предаване на данни с минути напълно безплатни за цял живот. Да, използваме Freedompop от известно време и това не е трик или трик, с нейните 200 MB данни и неговите 100 минути разговори можем да оцелеем в много случаи, когато използвайте основно смартфона.

Сега операторът Freedompop изпитва проблеми с връзката за данни в Испания и това кара потребителите да имат проблеми с покритието. Вероятно ако използвате Freedompop, сте имали проблеми с връзката през последните няколко дни, но има начин да разрешите проблема. FreedomPop добави нова мрежа към нашите SIM карти, за да ни предложи най-доброто покритие и ако някой има проблеми с използването на услугата, може да започне да използва мрежата Yoigo за свързване. Ако не можете да се свържете, защото не знаете как да конфигурирате APN на FreedomPop, тук е обяснено.

FreedomPop
FreedomPop

Как да използвам мрежата Yoigo за свързване с Freedompop?

Ще кажем, че не сме забелязали никакъв проблем, но също така получихме имейл от Freedompop, който ни уведомява за неуспеха и предлага да сменим мрежата, ако имат проблеми с покритието. Процесът е обяснен както за Android, така и за iOS.

На Android

  • Да отидем на Мрежови настройки.
  • Щракнете върху опцията ръчен избор на мрежа.
  • Избираме Yoigo, в някои случаи хората казват, че се предлага мрежата Movistar, но ние получихме само имейл, в който те предлагат Yoigo.

На iOS

  • Да отидем на Мрежови настройки.
  • Деактивирайте автоматичния избор.
  • Избираме мрежата на Yoigo.

С тази стъпка това, което правим, е да променим текущото покритие на Freedompop и да започнем да използваме покритието на Yoigo, но със същите условия, които имахме. В допълнение към това британският оператор добави 200 допълнителни MB към нашата връзка в случай, че сме имали някакъв проблем с покритието.

Истината е, че услугата се подобрява и вашата бизнес идея е много добра, но ясно е, че тези малки проблеми с покритието ще забавят напредъка и разширяването ви из стария континент Да, никога не сте използвали Freedompop тук можете да видите нашето мнение за услугата.

Популярна тема