Купете Ulefone Gemini по-евтино за 109 евро

Съдържание:

Купете Ulefone Gemini по-евтино за 109 евро
Купете Ulefone Gemini по-евтино за 109 евро
Anonim

Хората имат погрешното убеждение, че телефоните с двойна камера са много скъпи, но истината е, че благодарение на китайските марки като Bluboo или Ulefone имаме много евтини телефони с функции, които само гамата има високиUlefone Gemini вече се продава в GearBest за ограничен период от време.

Двойната камера на Ulefone Gemini се използва за контрол на дълбочината и докато 13 MP сензор е отговорен за заснемането на изображението с много добро качество, друг 5 MP сензор е отговорен за ефектите на дълбочина и това означава, че снимка, направена с този мобилен телефон, може да има впечатляващ боке ефект. Точно сега имате възможност да го вземете от оферта само за 109 евро, като щракнете тук и цената може да се повиши няколко дни след края на офертата. Вероятно ако стигнете много късно до артикула цената се е повишила, но затова, защото офертите не са вечни.

Ulefone Gemini Най-евтината оферта
Ulefone Gemini Най-евтината оферта

Ulefone Gemini добър мобилен телефон ли е?

Реалността е, че за 109 евро получаваме мобилен телефон, който е наистина добър, в рамките на типичния китайски хардуер от среден клас, който винаги предлага добра производителност, но със софтуер на Ulefone, който не е класическа версия на Android, която не се поддържа, Компанията Ulefone поглези своя софтуер и предлага персонализиран стартер, който работи много добре.

  • 5,5-инчов екран с FullHD резолюция.
  • Четириядрен процесор MediaTek MTK6737.
  • 3 GB RAM и 32 GB памет.
  • 13 MP + 5 MP задна камера с AF и светкавица и 8 MP предна камера.
  • GPS, Glonass, сензор за пръстови отпечатъци отпред, WiFi, 3G и 4G (с всички ленти, които използваме в Испания, включително лентата от 800 MHz.
  • Android 6.0 Marshmallow.

Реалността е, че Ulefone е компания, която е извървяла дълъг път и само за 109 евро ни предлага мобилен телефон, който е наистина добър за много малко пари, ако се възползваме от офертата. В допълнение към намалението на цената в GearBest те ни дават калъф, протектор за екран и пръстен, за да държите телефона с пръст, за да не падне, нещо, което е много модерен.

[vc_button »Купете Ulefone Gemini от разпродажба» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?gg14″] title=

Популярна тема