Проблеми и опасности от използването на евтини зарядни устройства

Съдържание:

Проблеми и опасности от използването на евтини зарядни устройства
Проблеми и опасности от използването на евтини зарядни устройства
Anonim

В тези времена ние непрекъснато търсим спестявания при ежедневните ни покупки, толкова много, че дори в технологиите търсим начин да можем да надраскаме възможно най-много за джоба си, но понякога има някои решения, които стават твърде рисковани Фокусирането върху технологията, евтините зарядни устройства са доста твърдение, но днес ви казваме защо не е най-добрата идея

Преди известно време ви казахме за опасностите от използването на обществени USB зарядни устройства с вашия мобилен телефон, сега е време за тези зарядни устройства , които са атрактивни на цена, но са вредни за живота ни. Погледнете снимката по-долу, ще видите вътрешността на нормално зарядно устройство (L) и евтиното му зарядно устройство (R)

истинско зарядно срещу фалшиво зарядно
истинско зарядно срещу фалшиво зарядно

Евтините зарядни са причината за основните инциденти със смартфоните

По-голямата част от хората са наясно с множеството проблеми и експлозии на мобилните батерии, много от тях се дължат на прегряване на батерията и компаниите работят за подобряването му, но Какво ще стане, ако сега избираме набор от евтини и неофициални зарядни устройства?

Прегряване

Първо, ако вече е възможно фактът, че телефонът ни избухва поради проблеми с батерията, това е още по-лошо още с зарядно с лошо качество.

Опасни компоненти

Както видяхте в предишното изображение и по чиста логика, качеството никога няма да бъде същото. Това означава, че в крайна сметка можем да закупим произведено зарядно устройство дефектен.

Евтиното в крайна сметка излиза скъпо

Първоначално няма да отрека, че идеята да похарчите €3 за евтино зарядно е привлекателна, но в дългосрочен план това ще доведе до повече проблеми и опасности от един с по-висока цена. Всички сме за спестяването, но 20 € вместо 2 € в този случай може в крайна сметка да ви измъкне от повече от едно задръстване.

Не се зареждат правилно

Това е съчетано с факта, че компонентите му са дефектни и много бързо ще видите, че започва да създава проблеми. Може също така да ви се случи, че в зависимост от вашия модел смартфон дори не се разпознава, когато го поставите.

Могат да унищожат телефона ви

Тъй като не е произведен с необходимото качество, начинът на захранване с електричество може да е неправилен Контактът в крайна сметка ще се провали и можете да видите как се оказва вашият мобилендимящ или дори експлодиращ Също така не забравяйте, че напреженията, при които работи, вероятно не са одобрените и официални, което означава намаляване на живота на батерията на вашата смартфон.

Купували ли сте някога евтино зарядно устройство? Какъв беше опитът ви? Надяваме се да ни разкажете за него и да е по-добър от тези, които описахме. Ако искате евтино зарядно, тоест не много скъпо, но качествено, можете да изберете такова като следното:

[vc_button »Качествено икономично зарядно устройство» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Aukey-PA-T2-ES-B - Зарядно-цвят-бяло/dp/B015MLI6CA?tag=androidphor03″] title=

Популярна тема