Pou: Номер 11 в най-добрите игри на Google Play

Съдържание:

Pou: Номер 11 в най-добрите игри на Google Play
Pou: Номер 11 в най-добрите игри на Google Play
Anonim

Ние бяхме на път да влезем в топ на 10-те най-популярни безплатни игри в Google Play, когато изведнъж получихме приятна изненада. На позиция номер 11 е Pou. Някой помни ли все още Pou? Очевидно да, Google Play не може да греши и ако това е единадесетата най-популярна игра на платформата, това е защото все още има милиони и милиони хора, които изтеглят и играят Pou.

Не сме чували за Pou от години, когато изведнъж този списък ни накара да се сетим за него. В списъка са игри като Tigerball, игра, която стана популярна за много кратко време, и игри като Trivia Crack, към които сме пристрастени от години. Разбираме, че Trivia Crack може да е в този списък от 4 години, но… Pou? Наистина ли?

най-добрите игри на google play
най-добрите игри на google play

Защо Pou все още е популярен 5 години след пускането му?

Реалността е, че Популярно означава, че хората продължават да го изтеглят, да играят игри и много други. Pou е като тамагочито на целия живот, но на нашия мобилен телефон и може би хората все още ще бъдат внимателни с Pou.

Проблемът е, че Pou никога не умира и въпреки че прекарва няколко месеца в състояние на изоставяне този, ако се погрижите отново за него, възстановява здравето си в няколко дни. Това ли е причината Pou да е все още популярен? Хората виждат ли отново своя Pou и се грижат за него като за нищо, въпреки че го е изоставил с години?

Все още ли се грижите за вашия Pou или той е починал?

Най-доброто нещо на Pou вече не е, че можете да го хакнете или можете да играете неговите миниигри, а че можете да го персонализирате, да променяте някои неща и да се грижите за него ежедневно така че никога не можеш да го оставиш. Реалността е, че е смешно и все още е анекдотично размишление, но… все още ли се грижиш за Pou? знаеш ли тази игра ще го правиш ли от сега нататък?

Не можем да спим, ако не знаем отговора ви, помогнете ни да спим по-добре всяка нощ, помогнете ни да разберем дали вашият Pou е още жив. Ще го инсталирате ли отново, за да видите дали все още съществува?

Популярна тема