Xiaomi Redmi Note 4X срещу Redmi Note 4: Разлики

Съдържание:

Xiaomi Redmi Note 4X срещу Redmi Note 4: Разлики
Xiaomi Redmi Note 4X срещу Redmi Note 4: Разлики
Anonim

За Xiaomi Redmi Note 4X изтича информация от дълго време и истината е, че днес, при официалното му представяне, не сме имали никакви изненади. Сега новият Xiaomi Redmi Note 4X излиза на пазара с много неизвестни: Има ли големи промени от Xiaomi Redmi Note 4 към Xiaomi Redmi Note 4X? Отговорът е НЕ, но ние ще ги споменем по-долу.

Новият Xiaomi Redmi Note 4X промени, главно в процесора, но идва и с нови цени и някои специални издания в различни цветове. Истината е, че Redmi Note на Xiaomi е един от най-добрите фаблети по отношение на качество/цена на пазара и ще се конкурира силно с други големи мобилни телефони в сектора.

Стартиране на Xiaomi RedMi Note 4X
Стартиране на Xiaomi RedMi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4X срещу Xiaomi Redmi Note 4: Какви са промените?

Преди известно време анализирахме Xiaomi Redmi Note 4 на нашия уебсайт и истината е, че мобилният телефон не е твърде далеч, така че ако искате да закупите новия Xiaomi Redmi 4X, трябва да се консултирате със същия анализ, но ние ще говорим за основните промени.

  • Процесор Qualcomm Snapdragon 625 вместо MediaTek Helio X20 – Очевидно е, че въпреки че има един от най-добрите MediaTek на пазара и работи наистина добре, процесорът Qualcomm е много по-мощен и това със сигурност може да се забележи в производителността на терминала, въпреки че версията с Helio X20 е толкова мощна, че не си струва да се сменя едното с другото. Сега, ако нямате такива, по-добре е да закупите Note 4X директно, тъй като има наличен Global ROM.
  • 6 нови цвята – Вместо да бъде ограничен до светло сиво, тъмно сиво и златно, новият Xiaomi Redmi Note 4X се предлага в златисто, платинено, черешово, черно матово и версията с аквамарин със специалното издание на Hatsune Miku (лимитирано). В допълнение към това ще има бял модел в ограничена версия.
  • 3 GB RAM и 32 GB модел или 4 GB RAM и 64 GB модел – Друга промяна, въпреки че версията с 3 GB RAM и 64 GB на модела MediaTek работи като чар за нас.

Всичко останало, неговият 5,5-инчов FullHD екран, 13 MP задна камера, 5 MP предна камера и 4100 батерия, остава същото Цената му също се повиши малко, докато можем да намерим Xiaomi Redmi Note 4 за около 180 евро, новият Xiaomi Redmi Note 4X ще бъде около цена от 230 евро във вашето издание

Популярна тема