Защо хората спират да използват Snapchat

Съдържание:

Защо хората спират да използват Snapchat
Защо хората спират да използват Snapchat
Anonim

Щракване. Inc, името на компанията на Snapchat, е на път да стане публична, но истината е, че се очаква най-лошото за тази компания, която може да отиде на пазара с малка надежда да оцелее.

Snapchat е страхотна компания, една от онези, които успяха да се развият, без да живеят за сметка на която и да е голяма компания или да разчитат на най-голямата, за да популяризира приложението си. Всъщност в началото си Facebook се опита да купи Snapchat много пъти и истината е, че тази компания не се съгласи и това накара Марк Зукърбърг да се опита по всякакъв начин да спре напредъка на платформата, докато не я получи.

геофилтри за snapchat
геофилтри за snapchat

Историите в Instagram забавиха растежа на Snapchat

Facebook е копирал Snapchat и нищо не се е случило, тоест Facebook е копирал стратегията си без никаква цензура в Instagram Stories и я унищожават със зверски ритъм.

Instagram Stories спечели повече потребители от Snapchat за по-малко от година, цифра, която отне на Snapchat около 5 години. В момента, поради истории в Instagram, Snapchat успя да нарасне само с около 5 милиона потребители през декември 2016 г. и това може да означава само едно нещо, началото на упадъка на тази платформа, която е на път да станете публични.

Основната аудитория на Snapchat са потребителите на iOS в Съединените щати и това означава, че гигантът Instagram, който е на път да започне разширяването си, го изяде за няколко месеца. Instagram има около 600 милиона потребители срещу 155 000 потребители на Snapchat

Причината е повече от очевидна, когато Snapchat все още започваше своята експанзия в световен мащаб, се появи платформа с повече потребители, която я копираше и я подобряваше толкова много, че накрая я унищожиЗнаете ли какво мислите за скорошното спиране на Snapchat? Все още ли използвате приложението или сте започнали да използвате Instagram истории, за да забравите за Snapchat?

Популярна тема