10 най-добри тестета на Clash Royale от февруари 2017 г

Съдържание:

10 най-добри тестета на Clash Royale от февруари 2017 г
10 най-добри тестета на Clash Royale от февруари 2017 г
Anonim

Ако този февруари искате да изкачите много позиции в Clash Royale, ще можете да го направите с 10-те най-добри тестета на Clash Royale от февруари 2017 г. Пускаме тази статия, за да откриете (около всички) тестета с най-новите карти, които са включени в играта, като екзекутор, хвърляч на стрелички и др. Така че, ако търсите най-добрите тестета за Clash Royale, ние ви даваме добри и актуализации, за да можете да се насладите на най-новите.

Ако искате да спечелите и да бъдете непобедими тази година, не можете да пропуснете тези страхотни тестета за Clash Royale, гледани по TV Royale през февруари. Надяваме се, че ви харесват!! Те са валидни за всяка арена (в която разбира се тези карти), някои с легендарни и други без тях.

Нова карта Executioner пристига в Clash Royale
Нова карта Executioner пристига в Clash Royale

Топ 10 тестета на Clash Royale от февруари 2017

Това е нашата компилация от Топ 10 тестета на Clash Royale от февруари 2017:

Палуба 1 с палач, гробище и замразяване

Това тесте е идеално, ако обичате да играете с палач, гробище изамразяване. Това е доста пълна колода, една от най-добрите, които имаме в момента в играта.

Сред картите имаме палач, надгробен камък, миньони, замразяване, гробище, рицар, палач, торнадо и мускетар.

Как работи тази колода? Сигурен съм, че сте го виждали и преди и сте се справяли с него, но ключът е да използвате гробището и да замразите скелетите до кулата По този начин това е почти гарантирано сваляне на кулата. Тази стратегия работи чудесно и е много популярна сред потребителите. Другите карти са основна поддръжка, която върви чудесно с това тесте.

Колода 2 с великан и екзекутор (много лесно за игра)

Ако търсите лесно за игра тесте с класически карти, това е, защото има гигант, палач, колекционер на еликсир, мускетар, изтегляне, огнена топка, куфар и миньони.

Това тесте е доста просто, защото съдържа карти от целия живот. Така че, ако харесвате играта на великана и искате да дадете шанс на палача, сега ще можете да я изпробвате. Той е много пълен и изразходва малко еликсир, така че е луксозен и ще имате еликсир през цялото време. Запомнете, гигант отпред, мускетар и екзекутор отзад (и каквото идва).

гробище-clash-royale
гробище-clash-royale

Колода 3 с Голем, мини пека и бебе дракон

Този чук е много труден за спиране, защото е твърде силен. Така че, ако търсите тесте от този стил, трябва да го опитате.

Сред картите имаме голем, колекционер на еликсир, мега миньон, минипекка, ствол, бебе дракон, мълния и мускетар.

Ако обичате да играете с Голема, трябва да опитате. Основно използва голем отзад и когато се приближи до кулата (на половината път), трябва да поставите бебе дракон и минипекка, е много трудно да се спре. Така че, ако харесвате този тип игра, трябва да я опитате. светкавицата ще ви помогне много, отнема живота от кулата и между другото убива вражеските карти, които се опитват да ви спрат.

Палуба 4 с Lava Hound, Balloon и Mega Minion

Тази колода е една от най-популярните и е с нас от няколко месеца. Играч, който е един от най-добрите в света, го има и се справя страхотно. Ако обичате да играете във въздуха, трябва да опитате.

Характеристики Lava Hound, Lightning Bolt, Arrows, Tombstone, Mega Minion, Balloon, Skeleton Army и Minions.

Ако харесвате играта lava hound, това тесте е за вас. Сигурен съм, че сте го виждали много пъти. Състои се от поставяне на лава хрътка от далеч назад и присъединяване към нея точно когато сте на половината земно кълбо. с няколко стрели, подготвени така, че да не мога да те спра. Това е едно от онези тестета, които слагат край на всичко, но трябва да знаете как да го играете добре.

Палуба 5 с Hog Rider, Goblin Barrel и Dart Thrower (лудо!)

Тази колода Clash Royale може да звучи малко като чекмедже за каша… но работи.

Сред картите имаме Thrower, Ice Golem, Hell Tower, Goblin Barrel, Hog Rider, Princess, Skeleton Army и Trunk.

Ако искате да изпробвате стрелата за стрелички и ви харесва hog rider, това е идеално за вас, защото също ще се защитавате много добре и е забавно да играете с него. Също така в турнири!!

Мал за арбалет 6

Crossbow е една от най-мръсните карти в играта, но понякога работи… имайте предвид, можете да бъдете парирани и с правилното тесте. Можете да играете с това тесте и да спечелите много трофеи…

Тази колода има колекционер на еликсир, труп, леден дух, адска кула, арбалет, леден голем, мускетар и огнени духове.

Ако обичате да играете с арбалет и търсите чук, който работи, уверявам ви, че това ще ви свърши работа. Виждате, че той има карти, които вървят чудесно с тази карта, като адска кула до арбалета Също така ще помогне да имате мускетаря отзад или огнените духовезатваряне. Всичко се събира, така че нищо не може да спре вашия арбалет.

ice-golem-clash-royale
ice-golem-clash-royale

Палуба 7 с гигант, балон и камъкхвъргач (митичен)

Това тесте вече се превръща в легенда, защото е широко разпространено и доста добро, сигурен залог и лесно за игра. И ще имате карти, които да ви помогнат.

Ще трябва да използвате Giant, Rock Thrower, Tombstone, Arrows, Balloon, Minions, Freeze и Mega Minions.

Тази колода е доста лесна за използване и изглежда много, защото каменното хвърляне зад гиганта е доста ефективно. И след това, ако добавим балон… ще откачим.

Палуба 8 с благороден гигант

Феновете на благородните гиганти, имайте това тесте!

Тази колода с благороден великан, рицар, стрелци, оръдия, слуги, огнени духове, мълния и дънер. Ако искате чук с оръдието, с който да се забърквате, този е доста силен.

Ако пропуснете колода благороден гигант и искате да опитате нова, тази работи доста добре. Използвайте карти, които можем да определим като „обикновени“, защото те са нормални карти. Но все още работи страхотно днес и е един от най-добрите играчи на Clash. Любопитно, но е луксозно.

Палуба 9 с ракета и минохвъргачка

За тези, които искат да излязат докрай с разрушително тесте, което наистина дразни опонента, не можете да пропуснете това тесте.

Тази колода номер 9 има ракета, стрели, гигант, хоросан, залп, минипекка, варвари и мускетар. Изглежда като бъркотия!! Но нямате представа колко добре работи. Много е силен и можете да спрете каквото си поискате.

Ако искате да дадете всичко от себе си и да оставите опонента си с нокаут и да ви се ядосате, трябва да опитате. Хоросан в средата, ракети, когато можете.. и атакувай всичко, стига да можеш. Толкова е забавно!!

Палуба 10 с пещ, скална стрелба, варел и огледало

Това тесте е едно от онези забавни колоди за игра, защото има следните карти : Ракета, Скален изстрелвач, Гоблинска бъчва, Пещ, Огледало, Дървеници, Скелетна армия и Миньони Орда.

Феновете на фурната имат тази колода като една от любимите си. Освен това има и каменохвъргач за защита на пещта, варела на гоблините и огледалото Това е едно от най-силните тестета в играта!! Можете да опитате, защото ви уверявам, че ще бъде забавно да играете и ще се забавлявате с тези карти. Обикновено върви много добре почти винаги.

Тренирайте много с тези тестета и вдигнете нивото на картите до максимум

Много добри карти липсват в тези тестета, но това са само 10 популярни тестета TV Royale, гледани през февруари и не винаги излизат всички карти, които бихме искали. Скоро ще актуализираме с още много тестета, за да можете да играете с картите, които искате.

Какво мислите за тези тестета? Препоръчвате ли други?

Популярна тема