Вземете 4 безплатни месеца Google Play Музика

Съдържание:

Вземете 4 безплатни месеца Google Play Музика
Вземете 4 безплатни месеца Google Play Музика
Anonim

Харесвате ли музика? Искате ли да имате нищо повече и нищо по-малко от 4 месеца безплатна музика? Ако нямате безплатна музикална услуга, като Spotify или Play Music, сега ще можете да получите 4 безплатни месеца Google Play Music. Как? Толкова лесно е, колкото да влезете в мрежата и да получите достъп до новата промоция, която момчетата от Google предлагат, за да се насладите на 1/3 от годината на безплатна музика. Каква сделка! Тогава цената е 9,99 евро на месец, както обикновено.

Но ако искате да тествате дали музикалната услуга на Google е добра или лоша, ще можете да го направите сега с този трик, който ви казваме. Просто влезте в Play Music и вижте дали ще получите това предупреждение. Ако не се появи, това може да е, защото преди това сте се радвали на промоция за насладете се на безплатна музика с Play Music

четири месеца безплатно google play музика
четири месеца безплатно google play музика

4 безплатни месеца Google Play Музика

Как мога да получа 4 безплатни месеца Google Play Музика? Просто трябва да влезете от Play Music. От този момент нататък ще трябва просто да посочите, че искате да се абонирате, за да можете да се насладите на цялото това свободно време, слушайки музиката, която искате от вашия компютър или смартфон, има ограничения!

Услугата е доста добра, но ако не сте я пробвали, препоръчвам ви да го направите, защото не губите нищо. Ако сте почитател на хубавата музика, можете насладете се на неограничено най-добра музика Освен това приложенията на Google Play Музика са леки и работят доста добре на устройства, а на компютър също луксозно.

След това ще бъде 9,99 евро на месец (но можете да го анулирате)

След това, в случай че искате да продължите с абонамента, той ще ви струва 9,99 евро на месец като всяка друга музикална услуга. Можете също така да разгледате другите налични планове. Но ако искате да се поглезите или познавате приятел, който може да се интересува от 4 месеца безплатна музика, не се колебайте да му изпратите връзката към тази публикация, за да могат да влязат в уебсайта на Google Play Музика и активирайте 4 месеца най-добрата безплатна музика

Ще ви хареса ли? Как ви харесва услугата?

Популярна тема