Android TV от Sony ще се предлага с Google Assistant (първият)

Съдържание:

Android TV от Sony ще се предлага с Google Assistant (първият)
Android TV от Sony ще се предлага с Google Assistant (първият)
Anonim

Току-що научихме някои новини, които със сигурност ни изненадаха, защото Android TV на Sony ще бъде първият, който включва Google Assistant. По-конкретно, асистентът на Google ще се появи в линията си телевизори Bravia 4K…

Ясно е, че в момента да имаш Google асистент е лукс, защото малцина могат да го кажат. И днес можем да потвърдим новината, че телевизорите с Android на Sony ще бъдат първите с Google Assistant, хайде, ако купите телевизор от тях, можете да му се насладите.

Sony купува сензор за изображения от Toshiba
Sony купува сензор за изображения от Toshiba

Android TV на Sony ще се предлага с Google Assistant (първият)

Тази новина не остави никого безразличен, защото мнозина вече мислят да добавят този телевизор в количката, особено феновете на Sony и интелигентния виртуален асистент на Google, които винаги ни оставят с мед на устните ни, но сега ще бъде реалност и ще работи перфектно, без тестване.

Що се отнася до софтуера, знаем, че ще се предлага с функции на Android TV. Но също така научихме, че ще можем да контролираме силата на звука с глас, да отваряме приложения и много повече. Засега нямаме цялата информация, но със сигурност можете да добиете представа.

Ясно е, че гласът ни ще може да замени много стари функции, които винаги сме имали. Например, няма да имате нужда от дистанционно, тъй като целият контрол е във вашия глас.

Наличието на Google Assistant със сигурност ще даде плюс на телевизорите Sony, защото те са много по-изкушаващи да бъдат пуснати на пазара и продадени.

Но как ще бъде внедрен Google Assistant и кога?

Както си представяте, това няма да стане за една нощ. Внедряването на асистента на Google ще стане чрез актуализация на фърмуера от Sony (как би могло да бъде иначе). Що се отнася до датата на пускане, ние знаем, че ще започне да стартира в края на тази година 2017, за телевизори Sony, които го позволяват и които могат да се насладят на виртуалния асистент на Google.

Добри новини разбира се. Какво мислите за новините?

Популярна тема