Най-доброто тесте с бойния таран Clash Royale

Съдържание:

Най-доброто тесте с бойния таран Clash Royale
Най-доброто тесте с бойния таран Clash Royale
Anonim

Днес искам да говоря с вас за (евентуално) най-доброто тесте с бойния овен в Clash Royale. Ако сте играли предизвикателството по това време, знаете колко е трудно това е да намерите добро тесте и особено за ежедневни игри. Но видяхме един добър на TV Royale, който работи и го пробвахме и върви страхотно. Ето какво представлява и как можете да играете с него.

Намирането на най-доброто тесте с бойния овен на Clash Royale не е лесно, но се надяваме, че ще намерите това полезно. Както винаги ви казваме, ще трябва да имате опит с другите карти и да повишите добро ниво, за да работи за вас.

Гигант, палач и боен овен
Гигант, палач и боен овен

Най-добра колода Battle Ram в Clash Royale

Преди няколко дни ви разказахме за неудържимо трио между гигант, палач и боен овен, това е едно от най-силните тестета, които сме виждали, но нека видим какво мислите за следното:

  • Battle Ram.
  • Надгробен камък.
  • Багажник.
  • Електрически съветник
  • Монтапуеркос.
  • Мега Миньон.
  • Палач.
  • Светкавица.

Това тесте е едно от най-добрите в Clash Royale в момента, защото изразходва малко еликсир и е силно. Подчертаваме силата на свинския ездач да атакува Надгробната плоча за защита. Багажникът за забавяне на войски или убиване на принцеси и армии от скелети. Electro Wizard отзад е силно предимство (и ви помага да парирате различни карти и овни). Лъчът ще бъде полезен за убиване на малки карти и отнемане на живот от кулата. Мега миньонът или 3 миньона са добре в това тесте да имат нещо различно от арт защита. И накрая, имаме бойния таран и палача, които са страхотна комбинация заедно Ключът е да поставите тарана отпред, а палача отзад, така че той да смаже със своя брадва напред и зад онези, които се опитват да го спрат.

Тази колода е доста завършена, защото има не само палач + таран, които са силни, но и hog rider, които е една от ключовите карти в играта.

Завършен е, защото изразходва малко еликсир (стига да свърши) и атакува и защитава добре. Идеален за игра сега. Какво мислите за колодата? Можете ли да ни дадете по-добър?

Популярна тема