Google добавя устройства Nest към Google Store

Съдържание:

Google добавя устройства Nest към Google Store
Google добавя устройства Nest към Google Store
Anonim

Тези дни чакаме момчетата от Google да добавят (ако правят това) новите умни часовници на Google и LG за закупуване. Но докато чакаме, видяхме Google да добавя устройства Nest към Google Store Ясно е, че тези устройства са безценни, така че ако искате да ги купите, ще можете да го направите в магазина на Google. Въпреки че да, те струват ръка и крак.

На следващото изображение можете да видите пример за това. 3-то поколение Nest термостат, който можете да закупите на скромната цена от 249 евро. Има общо 3 устройства.

гнездо в магазина на Google
гнездо в магазина на Google

Google добавя устройства Nest към Google Store

Ако влезете в магазина на Google, където има устройства за закупуване от тях, като Chromecast, ще видите, че вече имаме Устройства Nest.

Какво точно откриваме?

  • Nest Cam Outdoor: 24/7 наблюдение при дъжд или греене. Добра камера за видеонаблюдение за 199 евро.
  • Обучаващ се термостат Nest: научава вашите навици и се програмира, така че да не се налага да правите нищо. Разбира се, няма да е особено евтино, защото струва 249 евро.
  • Nest Cam Indoor: друга камера, но този път ви позволява да виждате къщата си от вашия смартфон. Той е идеален за малки домове или офиси, за да имате всичко под контрол (също идеален за наблюдение на малките в къщата). Този струва 199 евро.

Както виждате, за по-малко от 199 евро няма да намерите нищо за закупуване (от Nest). Тези устройства са доста скъпи (но много добри). Можете да ги закупите сега от магазина на Google, чийто линк ви оставяме в края на статията. Разбира се, възможно е, в зависимост от това къде се намирате, да не ви позволи да ги купите и да получите „ proximamente“, нещо много типично за Google.

Смешно, че Google реши да добави този раздел, но хей, още един раздел, докато чакаме смарт часовниците и телефоните да се появят отново един ден…

Какво мислите за тези Nest устройства? Ще си купите ли?

Популярна тема