Изтеглете Facebook Beta 111.0.0.13.69 с раздела за изследване

Съдържание:

Изтеглете Facebook Beta 111.0.0.13.69 с раздела за изследване
Изтеглете Facebook Beta 111.0.0.13.69 с раздела за изследване
Anonim

Ние не подкрепяме много тестването на Facebook бета версии, защото те винаги създават проблеми, но тази най-нова бета версия е една от най-пълните, които намираме, защото сме изправени пред версия 111.0.0.13.69 на Facebook Beta за Android. И в момента не всички потребители имат достъп до тази нова функционалност, но някои имат.

Ако сте в бета програмата на Play Store или сте взели най-новия APK от APK Mirror, ще видите, че има нов раздел „Изследване“Този раздел е фокусиран върху изследването и срещата с повече хора, вече ви бяхме казали за това преди много време, когато ви казахме, че Facebook иска да ни помогне да се срещаме с хора.

фейсбук бета проучване
фейсбук бета проучване

Какво е новото в последната бета версия на Facebook?

Тази страхотна новост е новият раздел Изследване, който ще показва съдържание от непознати хора Хора, които може да ни е интересно да познаваме, ето защо това ново включване на социалната мрежа е толкова забавно лица. Ще можем да видим хора, които нямаме в списъка с приятели, но които Facebook преценява, че по някаква причина трябва да знаем, въз основа на събитията, които посещаваме, харесвания и т.н.

Ще можете да срещнете нови хора (изследвайте) въз основа на харесванията, които сте направили, и хора, свързани с вас, които приличат на вас и имат същите вкусове като ти. Както можете да видите на снимката, ще го намерите в бутона „начало“, а до него е този нов бутон „изследване“Ще можете да го видите точно сега и опитайте го, ако инсталирате най-новата бета версия, въпреки че не се появява при всички потребители….ще пристигне малко по малко, докато накрая стане официално и е във финалната версия.

Вземете новия бутон за изследване с най-новия бета APK на Facebook

Не се колебайте да изтеглете версия 111.0.0.13.69 на Facebook Beta за Android В тази версия ще намерите този нов раздел за изследване, за да откриете интересни хора, подобни на вас. Не забравяйте, че това е бета, може да ви създаде проблеми, особено ако имате слаба версия, като Nougat, можете дори да кажете сбогом на батерията, но изтеглете APK сега и го опитайте, защото ще ви изненада.йени

Популярна тема