Използвайте Telegram на Android Wear

Съдържание:

Използвайте Telegram на Android Wear
Използвайте Telegram на Android Wear
Anonim

Android Wear 2.0 е на пазара от 2 дни и една от първите новости е новото приложение Telegram, така че ще ви кажем как да използваме Telegram на Android Wear Досега можехме да използваме Telegram на смарт часовника по нормален начин и да отговаряме бързо чрез изпращане на емотикони или прелитане на съобщенията, но истината е, че работеше малко светлинни години далеч от приложения като WhatsApp или Hangouts (на часовника).

Teelgram беше един от първите популярни, които потвърдиха, че новото приложение Telegram за Android Wear 2.0 вече може да бъде изтеглено. Има повече опции и по-добър външен вид, повече за смарт часовници, така че е тук, за да остане.

телеграма android износване 2 0 износване
телеграма android износване 2 0 износване

Използвайте Telegram на Android Wear

Тази новост вече беше обявена от момчетата от Telegram в официалния им блог. Така че ще можете да изтеглите точно сега новата версия на Telegram за Android Wear 2.0.

  • Една от страхотните новости на Android Wear 2.0 е вградената поддръжка на Play Store Ще можете да изтегляте приложения и игри на часовника директно, без да имате смартфон и да бъдем по-независими. Така че сега можете да инсталирате приложението Telegram директно на часовника си.

Така че, ако искате да използвате Telegram на Android Wear, просто трябва да изтеглите най-новата версия от магазина и това е. Автоматично ще го има на часовника ви и ще можете да управлявате приложението както обикновено.

Можете да използвате Telegram на Android Wear без ограничения

Сред характеристиките виждаме, че той повече или по-малко предлага това, което предлага в мобилното приложение, но е независим, по-лек и по-компактен. Можете да четете разговори, да отговаряте с глас или текст, да поставяте стикери и много повече от часовника Тази актуализация е важна, защото предлага повече от всякога в допълнение към поддръжката за персонализирани теми, които ще пристигне скоро на терминалите.

Ако искате да изтеглите новостите в Telegram, можете да го направите от магазина за приложения на Android Wear 2.0. Безплатно, лесно и бързо! Използването на Telegram на Android Wear е незабавно, точно както преди, но много по-добро, защото сега ви дава повече опции и свободи от вашето носимо устройство.

Опитахте ли вече?

Популярна тема