Как да разберете дали игра или приложение се продават в Play Store

Съдържание:

Как да разберете дали игра или приложение се продават в Play Store
Как да разберете дали игра или приложение се продават в Play Store
Anonim

Едно от оплакванията, които потребителите винаги са отправяли към Play Store, е, че когато дадена игра е в продажба, обикновено не я продава на собствената си цена, а просто я актуализира с новата цена и това е. Това беше доста неудобно, защото никога не бяхме наясно с действителната отстъпка (ако има такава). Но днес ще ви кажем как да разберете дали дадена игра или приложение се продават в Play Store, защото има нов метод, който ни позволява незабавно да се консултираме с тях.

Фактът да знаете дали дадена игра се продава в Play Store е от решаващо значение, за да решите дали да я купите или напротив, по-добре е да пропуснете. Защото офертата не е толкова привлекателна, колкото изглежда. Но сега Play Store отчита цените на приложенията и игрите в самата цена

знайте дали играта или приложението предлагат google play
знайте дали играта или приложението предлагат google play

Как да разберете дали игра или приложение се продава в Play Store

Момчетата от Play Store вече отчитат цените на приложения и игри (когато са в разпродажба). Хайде, сега ще покаже нормалната цена, зачеркната отгоре, и новата цена точно под, в полето, където е отразена цената. По този начин потребителите ще могат да получат 100% реална представа за това какво е струвало едно приложение преди и какво струва сега, така че има много смисъл как е структурирано сега с новата актуализация на магазина за приложения на Google. По-добре да покажете и двете цени.

Но ще можете да знаете това както в уеб версията, така и в приложението Google Play. Както виждате в предишното изображение, ще го видите по този начин. Дори ще ви покаже оставащите дни до изтичане на офертата, точно отдолу, в поле за информативен тип.

Можете да го изпробвате сега в мрежата или в приложението

По този начин можете бързо да разберете дали игрите или приложенията, които искате да купите, са на разпродажба и цената, която са имали преди, така че да знаете дали си струва да отидете до касата или да изчакате. В момента това вече е налично, но не всички приложения и игри показват зачеркнатата цена Това е в тестове

Какво мислите за новото?

Популярна тема