Филтрирано първото изображение на Sony Xperia XZ 2

Съдържание:

Филтрирано първото изображение на Sony Xperia XZ 2
Филтрирано първото изображение на Sony Xperia XZ 2
Anonim

Sony не е водеща марка смартфони. Сега не забравяйте, че Sony произвежда най-добрите сензори за камера и всъщност има някои от своите телефони в топ десет на най-добрите телефони с камера на пазара.

Sony е компания, която прави много пари от други подразделения, които нямат нищо общо с мобилната телефония, но продължаването на производството на Sony Xperia изглежда не е проблем за въпреки че не получават достатъчно от това упражнение, сега чрез различни снимки можете да видите изображения на това, което ще бъде наследникът на Sony Xperia XZ. Като кодово име ще го наречем Sony Xperia XZ 2, но изглежда малко вероятно това да е името на наследника на Sony Xperia XZ, страхотен мобилен телефон, който, както много други, не успя да се отличи на пазара.

sony xperia z6
sony xperia z6

Какво е подготвила Sony да ни изненада през 2017?

Наследникът на Sony Xperia XZ изглежда залага на възходяща тенденция, извивки в смартфоните. Изглежда, че бъдещите мобилни телефони на Sony ще продължат да залагат на донякъде квадратен дизайн, но добавяйки извивки.

Не разбираме защо Sony прави мобилните телефони толкова мрежови, вярно е, че това е знак за идентичност и ги кара да не изглеждат като копия на други смартфони, но е повече от доказано, че те не харесват неизвититене знаем защо не променят малко дизайна си за тълпата.

Бъдещият флагман на Sony Xperia за 2017 г. ще бъде един от най-мощните

Sony има няколко готови модификации, които изглеждат повече от очевидни, след като видяхме течовете. Бъдещият най-висок клас Sony Xperia ще монтира Qualcomm Snapdragon 835 и 4 GB RAM Вероятно Sony също ще избере да предостави на устройството версия с 6 GB RAM, но ни се струва „глупост“, тъй като няма да има много очевидно подобрение за увеличение на цената с около 100 евро. Друга подробност, която можем да видим е, че мобилният телефон ще има Dual-SIM, а също и предна светкавица за селфита

Не изглежда, че Sony също ще се отклони твърде далеч от 5,2 инча, но ще поеме риск с екран с 4K резолюция, няма да да бъде истинска 4K, но ще бъде резолюция, по-висока от истинската 2K и по-близка до истинската QHD резолюция. Смятате ли, че Sony може да се отличи през 2017 г. или това ще бъде годината, в която плановете й за възобновяване на пазара приключват?

Популярна тема