Гледайте видеоклип за рожден ден във Facebook

Съдържание:

Гледайте видеоклип за рожден ден във Facebook
Гледайте видеоклип за рожден ден във Facebook
Anonim

Facebook е приложение, което има много тенденции и истината е, че те не го правят само за да спечелят доверието ви, но и защото екипът наистина се радва да гледа вашите видеоклипове за рожден ден на времевата линия(това… кой го вярва? xD). Когато настъпи рожденият ви ден, Facebook създава видеоклип и ви позволява да го споделите, но ако го изхвърлите, вероятно вече няма да го намерите.

Как да гледате видеоклипа си за рожден ден във Facebook? Вероятно не го знаете, но Facebook създава видеоклипове за рождени дни, видеоклипове за напомняне за приятелство и други за вас, но ако сте ги изхвърлили, тези видеоклипове не се изтриват веднага и има място, където може да се види.

Поток на живо във Facebook 2016 г
Поток на живо във Facebook 2016 г

Къде е видеоклипът от вашия рожден ден, създаден от Facebook?

Ако рожденият ви ден е бил преди по-малко от 90 дни или Facebook е споделил видеоклип с вас през последните 90 дни, можете да го намерите на тази връзка.

Facebook съхранява във вашите видеоклипове всички видеоклипове, създадени от Facebook през последните 90 дни, в случай че съжалявате и искате да ги споделите. Ако са изминали повече от 90 дни, вероятно видеоклипът ви за рожден ден е изчезнал и ако искате да имате достъп до нов видеоклип, можете да направите две неща: Или да промените датата на рождения си ден в биографията (не се препоръчва) или изчакайте следващия рожден ден, когато Facebook със сигурност ще създаде ново видео за вас, вероятно ще е различно.

Facebook съхранява видеоклипове, които не сте споделяли от 90 дни

Форматът на видеоклиповете във Facebook се променя от време на време, но те винаги завършват по същия начин, голяма торта, някои от най-добрите ви снимки и поздравления от Facebook.

Ако вече сте споделили видеоклип, ще трябва да го потърсите във времевата линия, тъй като само видеоклиповете, които не сте споделили, а не тези, които вече сте споделили ще се съхраняват в този раздел. В случай, че не знаете, във вашата времева линия има малка търсачка, която ви позволява да навигирате между публикациите и ако си спомните видеото, което търсите, лесно можете да го намерите. Знаете ли, че Facebook съхранява несподелени видеоклипове в продължение на 90 дни?

Популярна тема