Изтеглете YouTube Go APK за Android

Съдържание:

Изтеглете YouTube Go APK за Android
Изтеглете YouTube Go APK за Android
Anonim

Lite приложенията са на мода и не защото Facebook ги е накарал да станат на мода, а защото това е единственият начин големите компании да предложат услугите си на всички части на световен свят, без да маргинализира областите с най-лоша връзка или с най-лошите мобилни телефони.

YouTube, страхотната видео платформа на Google, вече създаде новото приложение YouTube Go, с което ще ви позволи да гледате видеоклиповете си в райони с лоша връзка или не Те ви позволяват да контролирате добре цената на мегабайтите. С YouTube Go можете да изтегляте видеоклипове от YouTube, за да ги гледате далеч от дома си и това спестява много данни, като прави възможно изтеглянето на видеоклипове през WiFi.

Приложение YouTube Go
Приложение YouTube Go

Как да изтегля YouTube Go?

Хората говорят за YouTube Go като за великата революция, но в момента това приложение е налично в бета версия и не може да бъде изтеглено на много телефони. За да изтеглите приложението преди всеки друг, можете да изтеглите APK и това е.

Идеята на YouTube Go е да пренесе YouTube в райони и страни, които имат лоши условия за достъп до мобилен интернет и по този начин можем да изберем качеството на видеото или да изтеглим видеото с желаното от нас качество. Единственият проблем с изтеглянето на видеоклиповете е, че е ограничено до определени географски области, така че изтеглянето на приложението не означава, че ще можем да изтеглим видеоклиповете.

Изтеглянето на видео е географски ограничено

Приложението вече може да бъде изтеглено и APK, който оставяме в края на статията, е оригиналният, въпреки че ще ви предоставим и неговото изтегляне от Google Play. Най-хубавото на YouTube Go е, че ви позволява да изтегляте видеоклипове, но с помощта на VPN вероятно можете да ги изтеглите отвсякъде, въпреки че опцията започва да става много сложна.

Имаме два раздела, които са предложения и запазено съдържание и е очевидно какво ще видим във всеки от тях. Това ново приложение спестява данни и също така ви позволява да споделяте видеоклипа с други хора наблизо и просто да използвате едно изтегляне, за да гледате видеоклипа на няколко мобилни телефона. Искате ли да опитате?

Популярна тема